Vedete

Cornel Gales, impresionat de britanici: ”La noi n-ai sa vezi asa ceva. De aici si diferenta de cultura dintre noi si englezi”

Aflat de aproape trei saptamani pe un vas de croaziera si calaorind in Emiratele Arabe si India, Cornel Gales a avut ocazia sa faca fel de fel de descoperiri.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


 

Cornel Gales, impresionat de britanici: ”La noi n-ai sa vezi asa ceva. De aici si diferenta de cultura dintre noi si englezi”icon photo

Una dintre ele, care l-a si impresionat foarte mult, are legatura cu britanicii si obiceiurile acestora in vacante.

“Vasul de croaziera pe care ne aflam este ocupat in proportie de 85 % de turisti britanici. Sunt tineri, bratrani sau intre doua varste insa, toti au acelasi obiceiuri: citesc! Citesc si citesc mult!

Intr-o zi, cand am iesit pe punte la plaja, am avut ocazia sa gasesc aproape toate sezlongurile ocupate de britanici care citeau. Parca era o secventa dintr-o reclama, dintr-un film. Toti aveau cate o carte in mana si citeau.

Daca ma uitam la un cuplu, el avea cartea lui, ea a ei si petrecerea ceasuri intregi lecturand. M-am simtit nu stiu cum, parca nu as fi fost unul de-al lor. As fi citit si eu, dar nu-mi luasem nimic la mine asa ca am stat si am admirat tabloul din fata mea. La noi n-ai sa vezi asa ceva. De aici si diferenta de cultura dintre noi si englezi”, a spus Cornel Gales.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune