Cornel Gales nu uita si nu-i iarta pe fiii Ilenei Ciuculete ca l-au tarat la Politie! "Probabil cu timpul nu o sa mai doara atat de mult" EXCLUSIV

Desi au trecut aproape 3 luni de cand a fost tarat la Politie si pus sa dea declaratii pentru acuzatiile de furt care i se aduc, Cornel Gales nu uita si nu iarta intamplarea declansata de fiii sotiei sale.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

fara descriere
Scandalul pe avere iscat intre vaduvul Ilenei Ciuculete si fiii regretatei artiste, care a murit in spital in primavara anului trecut, este departe de a se fi terminat. (Cornel Gales s-a perfectionat si a devenit carierist)
Chemat la Politie, in aprilie anul acesta, dupa ce s-a trezit cu o plangere in care era acuzat de furt de baietii Ileanei Ciuculete, Cornel Gales pare de neclintit.
 

Persoana credincioasa si cu frica de Dumnezeu, vaduvul ar vrea sa treaca peste acest episod dureros, insa, in ciuda stradanilor sale, el nu reuseste sa-i ierte pe Mugurel si Cristi Sfetcu- Ciuculete, autorii plangerii de furt facute pe numele lui. 

 

In plus, la toate acestea se adauga procesul pe rol, pe avere pe care vaduvul il are deschis tot de Mugurel si Cristi Sfetcu, care l-au actionat in instanta cerandu-i jumatate de milion de euro. Fiii Ilenei Ciuculete sustin ca, la succesiune, tatal lor vitreg ar fi "ascuns" bunuri, nu le-ar fi declarat la masa succesorala si le-ar fi furat averea lasata in urma de mama lor.

 

Cornel Gales nu uita si nu-i iarta pe fiii Ilenei Ciuculete!  Ce spune vaduvul! 

 
"Orice as face nu pot sa trec peste acest episod. Il intorc pe toate partile si incerc sa imi explic ce i-a determinat pe ei sa-mi faca plangere penala si nu reusesc sa gasesc un raspuns logic. Cand cunosti un om, cand il stii cum ma stiu ei pe mine, nu ai cum sa declansezi o actiune de acest fel. Este dureros, dar mai grav este ca nu pot sa trec peste chestia asta. Sa fii chemat la Politie ca un infractor si sa dai declaratii la o plangere penala in care esti acuzat de furt, nu e lucru usor. Probabil, cu timpul nu o sa mai doara atat de mult, desi ma indoiesc", a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro. 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate