Cornel Ilie, despre colaborarea cu Radu Beligan pentru concertul VUNK: "Nu imi venea sa cred ca a dat voce unui text scris de mine"

De astazi VUNK face publice pe youtube, pentru fanii care nu au ajuns la cel mai important concert al carierei lor #asasishow, cele mai emotionante secvente din spectacol, insotite de povestile din spatele lor.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierePrima secventa postata este cea din deschiderea concertului in care Radu Beligan a transmis un mesaj celor peste 5000 de spectatori .

"Cand am scris textul pentru monologul de introducere nu stiam sigur ca Radu Beligan va avea timp sau va accepta sa colaboreze cu noi.

Dar aveam timbrul vocii dansului in minte cand il scriam si imi imaginam cum ar suna. Am fost extrem de bucuros cand ne-a confirmat ca ii place ideea si ca o sa colaboram, dar cel mai emotionat am fost la filmare.

Am vazut un om foarte fragil, din punct de vedere fizic, dar foarte puternic spiritual, cu aceeasi privire care aduce liniste in jurul sau si care are aceeasi pasiune de pe scena, asa cum il stiam eu cand mergeam sa-l vad jucand.

Dupa ce s-a terminat filmarea, tot nu-mi venea sa cred ca Radu Beligan a dat voce unui text scris de mine. Si acum ma trec toti fiorii de bucurie cand ma gandesc la acea zi si la linistea care s-a asternut in Sala Polivalenta cand a inceput concertul cu acest moment..."
, povesteste Cornel Ilie din culisele colaborarii sale cu unul dintre cei mai mari actori romani din toate timpurile.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate