Cornel Palade si-a inselat sotia cu o fata de varsta fiicei sale: "Am fost inselata de multe ori, fara spectacol si show. Palade este un mare vulpoi, toata viata a fost asta"

Iuliana Palade a dat cartile pe fata si a spus tuturor faptul ca sotul ei o insala cu o fata de varsta fiicei sale.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereFemeia spune ca acest lucru nu s-a intamplat numai o data, insa acum nu a mai suportat si a decis sa spuna totul in presa. Cei doi sunt casatoriti de 27 de ani.

"Sunt total dezamagita pentru ca ma asteptam la o zi frumoasa si a venit intunericul. Astept sa se stinga lumina pentru mine, ca sa fie el linistit si si sa-si vada de viata asa cum vrea el. Din punct de vedere al unui om care crede in Dumnezeu, nu pot sa mai accept. Nici nu pot sa imi gasesc cuvintele, sa ma exprim, cat de rau imi pare pentru el si pentru sufletul lui. Am fost inselata de multe ori, fara spectacol si show. Palade este un mare vulpoi, toata viata a fost asta. Eu am ramas cu animalutele, cu sufletul meu, cu gradina mea. Pentru mine, la 51 de ani e capat... In visele mele cele frumoase sa-si dea seama ca a gresit, si visele raman doar vise, uneori sunt irealizabile"
a spus sotia actorului la Acasa TV.

fara descriereIuliana a spus toata povestea pe contul ei de Facebook"Foarte bine, bravo, inseamna ca sunt baiat adevarat"
a fost reactia lui Cornel Palade cand a fost intrebat daca si-a inselat sotia cu o fata foarte tanara.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate