Cornel Pasat a renuntat sa mai danseze de Revelion! Toate show-urile le face doar sotia!

In familia Pasat, munceste doar sotia! Cam asa ar spune Cornel, care, anul acesta, nu va mai dansa de Revelion! O va face doar sotia sa, Bianca, iar din banii castigati, cei doi isi vor finaliza casa pe care si-au ridicat-o de curand.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descrierefara descriereIn fiecare an, Cornel Pasat delecta femeile de la Revelion cu dansuri exotice, pline de sexualitate. Pentru sume frumusele de bani, “Flamingo Boys” oferea programe de calitate, foarte bine primite de public. Anul acesta insa, coregraful s-a decis sa renunte la scena si pentru show-urile de Anul Nou o lasa sa lucreze numai pe sotia sa, Bianca. In concluzie, ea va fi baza financiara a familiei la finele lui 2013. Ea are proiectul cu “Flamingo Girls” si deja acontate cateva spectacole la munte, stabilite pe bani buni, circa 1000 de euro pentru o singura prestatie, in timp ce Cornel o va astepta acasa  

Cu sumele pe care le vor incasa de Revelion, Cornel si Bianca nu vor pleca intr-o vacanta exotica, dimpotriva, vor fi cumpatati. Apropiatii cuplului spun ca ei au stabilit deja ca vor baga toti banii in casa pe care si-au facut-o si vor pune la punct toate detaliile care lipsesc din noua locuinta!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate