Cornel Pasat, la un pas sa-si ia bataie de la Ionut Atodiresei! L-a rugat sa-i puna un bilet, iar cand a castigat... a uitat tot ce i-a promis: "Ba, esti nebun? Daca-ti dau un cap in gura, te lesin!"

Ionut Pitbull Atodiresei a fost protagonistul unei farse de milioane, intrucat Cornel Pasat l-a "jucat" cum a stiut mai bine, cu ajutorul unui bilet la lotto. L-a rugat sa-i puna un bilet, iar apoi ...a asteptat sa iasa castigator. ##VIDEO501359##

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere"Sper sa nu-mi iau un pumn in ochi.", a spus Cornel Pasat in timp ce-l astepta pe Ionut, pe care l-a rugat sa-i puna un bilet la loto: "Ma cert cu nevasta-mea. Iti dau jumatate din bilet, daca castig. Pune-mi un bilet, ca eu nu mai am timp.", i-a spus Cornel prin telefon transmitandu-i, de asemenea, si numerele "castigatoare"  - "9, 10, 24, 7, 4, 38", i-a spus Cornel.

"Ce-ai mai crescut de cand nu te-am mai vazut. Ce-am mai alergat pentru agentie.", i-a spus Ionut, in timp ce scotea biletul din buzunar. Mai mult de atat, Cornel i-a dezvaluit ca nu sotia il obliga sa ia bilet, ci se ascunde de ea.
fara descriere
Tensiunea dintre ei a atins cote maxime atunci cand Ionut a vazut ca intr-adevar i-au iesit numerele, insa Pasat nu vrea sa-i dea banii.

"Ba esti nebun! Am pus numarul? Lasa ma vrajeala cu mine. Jumatate din banii mei sunt acolo. Deja ai castigat? Deja ai cinci numere. Ai castigat. 10 milioane de Roni. ", a spus Cornel, in timp ce Ionut se intreba cati bani a obtinut.

"Cat am luat? Jumi, juma, nu? Inseamna ca eu am 1,25 de milioane de euro.", s-a intrebat el, in timp ce Cornel a izbucnit:  "Cum sa-ti dau ma tie atatia bani? Ce-i spun nevasta-mea?"

"Ba, Cornele, esti nebun? Vrei sa ne certam? Mie imi dai jumatate din castig. Nu asa am vorbit?", a spus Ionut enervat, in timp ce Cornel sustinea vehement ca-i va da doar banii pe care i-a platit pe bilet.

Mai mult de atat, situatia a degenerat atunci cand si-a sunat sotia si i-a povestit tot ceea ce s-a intamplat. Ulterior, insa, dupa ce Cornel s-a intors de afara, n-a mai gasit biletul, care fusese luat de chelner, intregul moment facand parte dintr-un plan bine pus la punct.

Cum Ionut nu stia, insa, aceste mici detalii, el s-a enervat total: "Te-ai lovit la cap.
"Ba, esti nebun? Daca-ti dau un cap in gura, te lesin. Tu-ti dai seama? Doua milioane de euro. Te lesin.", i-a spus Ionut chelnerului, care i-a dezvaluit ca a furat biletul de pe masa si l-a rupt in vfata lui.

Pentru ca Pasat fusese plecat la baie, atunci cand s-a intors "vinovat" a fost gasit Ionut,ce a degenerat intr-o discutie acida.

Cand situatia degenerase, insa, acesta a aflat ca totul era doar o farsa pusa la cale.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate