Cornel Patrichi da de pamant cu Mihai Petre: "Nu ne simpatizam. Baiatul asta nu e un tip foarte destept"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Dupa ce a parasit masa juriului de la "Dansez pentru tine", Cornel Patrichi recunoaste ca nu il simpatizeaza deloc pe Mihai Petre si ca a acceptat "meseria" doar pentru bani.

Chiar daca si-a dat seama ca nu lucreaza cu o echipa de profesionisti, Cornel a ramas in continuare la "Dansez pentru tine" datorita salariului.

"Am luat o mie de euro pe emisiune! De la inceput (n.r. si-a dat seama ca nu sunt profesionisti). Da’ am ramas, ca ma plateau!”, a recunoscut balerinul pentru EVZ.

Chiar daca s-a speculat ca plecarea lui ar avea legatura cu divergentele dintre el si Mihai Petre, Patrichi a negat vehement.

"Nu ne simpatizam. Baiatul ala nu e un tip foarte destept. N-a inteles ca acolo nu era un concurs de dans sportiv. Ori, in asta s-a transformat! Mihai Petre e arbitru de dans sportiv. Nu intelege ca nu poti reprosa unora de pe strada greseli ca unor profesionisti”, a mai adaugat fostul jurat.

Cornel nu este suparat pentru ca a plecat, ci din cauza modul jignitor si umilitor in care s-a desfasurat intreaga situatie.

"Pe banii tai faci ce vrei. Dar conteaza cum! Cand e vorba de Cornel Patrichi n-o faci ca niste mitocani... Un dobitoc de la Pro TV mi-a zis ca vor sa improspateze emisiunea... Meritam putina eleganta! Cu Sarbu n-am putut vorbi nici eu, nici Stefan Banica!”, a mai precizat balerinul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate