Cornel Patrichi, despre concursul "Dansez pentru tine": «Nu ma mai intereseaza acest subiect. Nu ma mai uit la emisiune!»

S-a numarat printre cei mai aprigi jurati de la “Dansez pentru tine” timp de 12 editii, insa oamenii nu l-au mai putut zari in fata micului ecran si in editia din acest an. Cornel Patrichi a fost scos din concurs si inlocuit de Edi Stancu, iar de atunci a urmarit showul de acasa, din postura de telespectator.

Distribuie pe:

Chiar daca a petrecut sapte ani in postura de jurat, Cornel Patrichi nu mai vrea sa auda de concurs.

Coregraful nu mai este interesat de ceea ce se intampla la “Dansez”, desi la scurt timp dupa eliminarea sa din show a spus vrute si nevrute atat despre fostii colegi din juriu, cat si despre concurentii din acest an.

fara descriere

Iar daca pana acum urmarea emisiunea, iata ca Patrichi s-a decis sa nu mai acorde atata importanta concursului care, pana nu demult, ii baga lunar in buzunar cateva mii de euro.

Cornel Patrichi a declarat pentru WOWbiz.ro ca emisiunea "Dansez pentru tine" este un subiect inchis pentru el.

“Nu vreau sa mai comentez nimic despre aceasta emisiune. Pur si simplu nu ma mai intereseaza. Nici macar nu mai vizionez showul. Nu m-am uitat la emisiunea de vineri”, a marturisit renumitul coregraf.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate