Cornel Patrichi, fost jurat la "Dansez pentru tine", il ataca pe Mihai Petre: "Eu am facut o scoala serioasa de dans, nu am invatat meserie la coltul strazii!"

Distribuie pe:
fara descriere

 

Coregraful Cornel Patrichi a fost exclus de la show-ul "Dansez pentru tine", iar acest lucru l-a facut sa vorbeasca deschis despre ce se intampla acolo.

Vadit afectat de decizia luata de sefii postului din Pache Protopopescu, Cornel Patrichi si-a varsat nervii si pe fostul lui coleg, Mihai Petre, pe care l-a atacat in termeni destul de duri. "De multe ori coregrafii echipelor încercau să mai adauge o priză, ceva elemente spectaculoase. De fiecare dată el spunea că nu înţelege ce caută mişcarea aceea acolo. Interveneam şi încercam să mediez lucrurile. Asta am reuşit să fac, să aduc un echilibru între juraţi. Şi telespectatorii au apreciat contribuţia mea. În ceea ce-l priveşte pe Mihai Petre suntem două persoane de formaţiuni diferite. Eu am urmat o şcoală serioasă, am dansat mult în străinătate nu este ca şi cum am învăţat meserie la colţul străzii”, a spus Patrichi, conform evz.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate