Cornelia Catanga i se arată în vis lui Aurel Pădureanu! Soțul artistei, devastat de durere: „Vorbesc cu ea”

Aurel Pădureanu nu poate să treacă peste pierderea cauzată de moartea soției lui. Cum se simte la patru luni de la înmormântarea acesteia.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Soțul Corneliei Catanga trece prin cea mai grea perioadă din viața lui. De când interpreta de muzică lăutărească a murit din cauza coronavirusului parcă nimic nu mai este la fel pentru el.

Aurel Pădureanu spune că nu poate șterge cu buretele cei 32 de ani petrecuți alături de soția lui și cu greu își duce traiul zilnic. Nu doar din cauza dorului, ci și din cauza problemelor financiare. Acesta a pierdut casa după moartea artistei, iar acum stă cu chirie. Singura lui alinare este atunci când Cornelia Catanga îi mai apare în vis și îi mai trece puțin dorul. De asemenea, el mai merge la cimitir, acolo unde se mai conversează cu soția lui. 

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu: „A m visat-o acum vreo săptămână”

Au trecut patru luni de când interpreta de muzică populară a fost înmormântată. A fost un moment plin de durere pentru Aurel Pădureanu, dar și pentru fiul lor, Alexandru. Soțul artistei nici acum nu-și revine din șocul pierderii ei și nu poate să treacă peste moartea ei. Nici până acum nu a dat din hainele ei, căci ele îi mai sunt alinare atunci când dorul de soția lui îl arde cu putere. 

De asemenea, Aurel Pădureanu spune că a visat-o și nu doar o dată, ci de mai multe ori, însă crede că este un lucru perfect normal deoarece se gândește mai tot timpul la ea. Nu uită nici să ajungă la locui ei de veci, unde îi aprinde o lumânare și stă de vorbă cu ea. 

Citeste si: Aurel Pădureanu, dărâmat de greutăți! Cum își duce traiul la patru luni de la moartea Corneliei Catanga

Citeste si: Ana, soția lui Petrică Cercel, mesaj plin de durere în ziua înmormântării. Ce i-a transmis- bzi.ro

„După moartea Corneliei nu am dat hainele ei, încă le păstrez, ele îmi alină sufletul atunci când mă arde dorul de ea. O să mai dau din ele, dar să văd la cine, cineva să merite lucrurile Corneliei. Nu vreau să le dau la oricine. Am și visat-o, normal, dacă mă gândesc non-stop la ea. Merg la cimitir din două în două zile, vorbesc cu ea, îi aprind o lumânare.

Ultima dată am visat-o acum vreo săptămână, dar nu mai știu să îți spun cum anume”, a dezvăluit Aurel Pădureanu pentru impact.ro. 

Aurel Pădureanu și Alexandru, fiul său și al Corneliei Catanga
Aurel Pădureanu și Alexandru, fiul său și al Corneliei Catanga [Sursa foto: Captură video ]

Soțul Corneliei Catanga se plânge de traiul greu: „T răiesc doar pentru fiul meu”

Banca i-a luat casa și este nevoit să facă față multor greutăți. Stă în chirie și trăiește de pe o zi pe alta.

În ceea ce privește starea lui de sănătate spune că nu are ce să obiecteze, are de luat doar niște medicamente pentru tensiune. 

Îi este greu fără soția lui, mai după 32 de ani de stat încontinuu împreună, iar în patru luni nu se poate șterge cu buretele totul. Aurel Pădureanu spune că singurul motiv care îl mai ține în viață este fiul lui și al regretatei artiste. 

Citeste si: Aurel Pădureanu, despre ultima dorință a Corneliei Catanga. Ce a declarat soțul artistei la trei luni de când a rămas văduv?

„Cu sănătatea sunt bine, nu mă plâng, iau doar pastile pentru tensiune. Sufletește sunt distrus, nu pot trece deloc peste cumpăna aceasta. Acum trăiesc doar pentru fiul meu Alexandru, pentru el lupt ca să îi fie bine. El este singura mea alinare. Nu te poți obișnui ca după o perioadă de conviețuit împreună, mai exact 32 de ani, în patru luni să uiți totul. Nu se poate așa ceva.

Acum stau în chirie la Piața Rahova, la fetița mea. Cheltuielile mă duc pe luna cam la 500 de euro. Asta înseamnă chiria, utilitățile și mâncarea lunară. Nu pot cere de la fata mea, vă dați seama. Este o sumă destul de măricică, este adevărat, dar nu am ce face”, a mai spus soțul Corneliei Catanga pentru aceeași sursă citată. 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiul Corneliei Catanga, prima aniversare fără mama lui! Dezvăluiri emoționante: „Am vorbit cu ea și...”

Mesajul transmis de Cornelia Catanga înainte să moară. Ce îi spunea în fiecare zi lui Alex: "Înainte să moară cu o lună de zile"

Aurel Pădureanu, viața după moartea Corneliei Catanga! Dezvăluiri cutremurătoare: „Merg pe stradă și aștept...”

Surprize MARI le-au pregătit astrele zodiilor, începând cu săptămâna viitoare

Lacrimi de durere! Viorica de la Clejani, pe patul de spital, cu COVID. Cum se simte vedeta

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

E DESCOPERIREA momentului! O plantă din care se face vin are eficiență maximă anti-coronavirus

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies