Cornelia Catanga, îngropată fără slujbă și priveghi! Aurel Pădureanu a avut o reacție furioasă: „Nu plec din cimitir. Doar nu vine poliția să mă împuște”

Familia regretatei artiste se plânge că aceasta va fi îngropată fără să fie respectate datinile creștine.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Vestea că doamna muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, s-a stins din viață a căuzut ca un trăsnet, iar apropiații și fanii nu-și revin încă din șoc.

Aceasta s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, după ce a suferit un stop cardio-respirator, iar testele din spitale au arătat că aceasta era infectată și cu virusul SARS-CoV-2. Astfel, potrivit restricțiilor în vigoare, o persoană care moare infectată cu coronavirus nu poate avea parte de slujba de înmormântare sau priveghi, iar la cimitir nu pot participa mai mult de opt persoane. 

Aurel Pădureanu este devastat de vestea că soția lui nu va avea parte de aceste două lucruri, în opinia sa firești, și a avut o reacție furioasă la cimitir. 

Cornelia Catanga
Cornelia Catanga

Cornelia Catanga nu a avut parte de slujbă și priveghi. Soțul artistei nu poate accepta așa ceva: „Să vină poliția”

Sicriul cu trupul neînsuflețit al doamnei muzicii lăutărești a fost depus astăzi, 27 martie, la Cimitirul Ghencea 1, unde există deja un loc de veci al familiei. Artista a fost condusă pe ultimul drum doar de rudele foarte apropiate și câțiva prieteni.

Aceasta a fost dusă direct de la Spitalul Universitar din Capitală la cimitir, fără a sta o perioadă la biserică, așa cum este datina creștină, pentru a i se citi rugăciuni și pentru ca oamenii să-și ia rămas bun de la ea și să-i aducă o floare și să aprindă o lumânare. Trupul neînsuflețit a fost băgat direct în sicriu, fără haine, și sigilat. 

Aurel Pădureanu nu se poate împăca cu ideea că aceasta nu are parte măcar de o slubă de înmormântare.

Vrea ca siciriul cu trupul ei să fie depus la o capelă. 

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Citeste si: Alexandru, fiul Corneliei Catanga, dezvăluiri cutremurătoare: ”E sigilată în coșciug, dezbrăcată”

„Trebuie să aibă o slujbă.

O să stau aici până diseară, să vină lumea. Să vină presa, televiziunea și nu o îngrop până nu vin toți care au cunoscut-o. Nu plec de aici din cimitir! Doar nu o veni poliția să mă împuște. Nu mai pot, vă rog să mă credeți, deja sunt terminat”,  a declarat soțul Corneliei Catanga. 

Cornelia Catanga, Aurel și Alex Pădureanu
Cornelia Catanga, Aurel și Alex Pădureanu

Familia a ajuns la capătul puterilor

Fiul regretatei artiste spune că prietenii și rudele nu au venit la cimitir de teama de a nu lua contact cu boala. Tot ce vor ei este ca artista să aibă parte de slujba creștină de înmormântare și de un priveghi. Mai mult, aceștia se plâng că nu au avut timp pentru a pregăti toate cele necesare, pentru că trupul neînsuflețit a fost dus direct la cimitir. 

Citeste si: Trupul neînsuflețit al Corneliei Catanga a fost dus la cimitir! Regina muzicii lăutărești va fi înmormântată până la ora 17:00

„Domnule, primul test a ieşit negativ, al doilea a ieşit pozitiv. Suntem de acord. Nu negăm. Bun. Covid. Nu a dorit nimeni altcineva decât să intre în biserică, să i se facă o slujbă şi mâine să o înmormântăm. Am adus-o acum de la morgă.

Ce am dorit altceva? Cine să vină? Oamenilor le e frică. Cine să vină? Avem atâtea probleme, nu e coliva făcută şi toate care trebuie, să vină oamenii să ne aducă ce ne trebuie aici pentru înmormântare, prosoape şi toate cele, nici măcar lucrurile acestea nu le avem. Cât timp să ai într-o zi şi jumătate să faci toate chestiile astea?”, a declarat Alex Pădureanu, fiul regretatei artiste.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Monica Tatoiu, gest uriaș pentru familia Corneliei Catanga! A anunțat public că va oferi ajutor pentru înmormântarea regretatei artiste

Irina Loghin, în stare de șoc după moartea Corneliei Catanga: „Este așa de greu...”

Elena Merișoreanu, dezvăluiri șocante după moartea Corneliei Catanga: „Și soțul ei are Covid!”

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Revine o emisiune super celebră din România! Extrem de mulți români o iubeau la nebunie

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Câte valuri de pandemie mai vin peste noi.Cine aruncă în aer toate previziunile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies