Cornelia Catanga trece printr-o nouă tragedie, după ce a făcut infarct: „Moartea ne dă târcoale...”

Cornelia Catanga, este în doliu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La o lună de când Cornelia Catanga a fost la un pas de moarte după ce a suferit un infarct, artista de muzică lăutărească trece prin clipe cumplite.

Vedeta și-a pierdut cumnata, iar astăzi urmează să fie înmormântată. Durerea este mult prea mare pentru Cornelia Catanga, care a decis să nu meargă la înmormântare.

„Nu ne așteptam ca Mariana, care era o femeie cu un suflet mare, să moară atât de tânără. Medicii Spitalului ”Victor Babeș” s-au chinuit să o țină în viață, însă inima ei era foarte slăbită, ea avea probleme cardiace mai vechi. Obosea mult în ultima vreme. Soțul meu a plâns în genunchi, lângă patul ei, s-a rugat să se facă bine, dar biata femeie n-a mai avut zile. Suntem distruși. Nu merg la înmormântare, vreau să mi-o amintesc așa cum era, plină de viață”, a spus Cornelia Catanga potrivit Click.

Citeste si: Criminalul din Măgurele și-a răzbunat copilul: „Victima se filmase când îi abuza fiica și turna bere pe ea”

Citeste si: Fiica monstrului din Caracal, dezvăluiri șocante despre crimele tatălui său: „Sunt indicii că ar fi făcut asta”

Citeste si: O handbalistă de la CSS Caracal, șantajată și obligată să se prostitueze! Dezvăluiri cutremurătoare din dosarul DIICOT: fetele aveau și 500 de clienți

„Moartea ne dă târcoale, pe mine m-a iubit Dumnezeu și m-a mai lăsat p-aici, însă cumnata mea s-a prăpădit. Nu este o simplă coincidență. Am avut numai necazuri în ultima vreme, am pierdut casa, căci n-am mai avut bani de rate, locuim la un prieten cu inimă mare și am rămas fără bani, căci nu mai pot cânta trei luni, cât mă aflu în concediu medical”, a mai adăugat aceasta.

Cornelia Catanga, vești dureroase după infarct: „Nu mai am timp”

La o săptămână după ce a suferit un infarct, Cornelia Catanga a vorbit despre cumpăna din viața sa. Vedeta a dezvăluit că se afla la un restaurant atunci când s-a întâmplat nenorocirea și s-a trezit la spital.

„Dumnezu o să vadă. Când vorbești de copii, totul până la copii. Mi-aduc aminte prin ce-am trecut. Nu mai vreau să mă cert cu nimeni, că nu mai am timp să mă împac. Această jigodie de om, îmi este silă... A vorbit de toţi, îşi dă cu părerea despre toată lumea, inclusiv de fratele meu care a fost aproape de mine, Marian Mexicanu. Oamenii care au fost alături de mine: Marcel Pavel, Maria Dragomiroiu, Fuego... foarte, foarte, foarte mulţi! Acum mi-am dat seama cât de iubită sunt de public şi de fanii mei. Eu sunt o luptătoare. A fost discuţia foarte mare. Când am auzit că vorbeşte de copii... Totul până la copii”, a spus artista în cadrul unui interviu TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate