Vedete

Cornelia Patrichi se bate pentru pensia sa prin tribunale, la doi ani de la decesul sotului ei! Vezi ce se intampla in procesul in care Patrichi isi cere drepturile!

Din vara trecuta, Cornelia Patrichi se bate pentru pensia sa, dupa ce statul i-a taiat o idemnizatie pe care o incasa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Cornelia Patrichi se bate pentru pensia sa prin tribunale, la doi ani de la decesul sotului ei! Vezi ce se intampla in procesul in care Patrichi isi cere drepturile!
icon photo

Din iulie 2017, Cornelia Patrichi se bate pentru pensia sa, dupa ce a dat in judecata Casa Judeteana de Pensii Ilfov, obiectul dosarului fiind „contestaţie privind alte drepturi de asigurări sociale”. Primul termen al procesului a fost stabilit de-abia pe 13 decembrie 2017, cand s-a amanat cauza. (vezi cum arata mormantul lui Cornel Patrichi)

Cornelia Patrichi se bate pentru pensia sa. Urmatorul termen al procesului este pe 20 aprilie

„Admite excepţia necompetenţei funcţionale. Dispune trimiterea prezentei cauze la registratură în vederea repartizării aleatorii la un complet specializat în litigii privind conflicte de muncă şi asigurări sociale”, s-a aratat in hotararea judecatorilor, care au stabilit ca urmatorul termen sa fie pe 20 aprilie 2018.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune