Cornelia Rednic s-a intors TOTAL SCHIMBATA din Israel: "Am fost la Mormantul Sfant si am plans foarte mult"

Cornelia Rednic s-a intors recent din Israel, unde a vizitat Mormantul Sfant. ##VIDEO133129##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereCornelia Rednic a povestit la Teo Show ca a mers in Israel, unde a stat 7 zile. Cantareata a luat avionul pana acolo si pe la locurile sfinte s-a plimbat cu autocarul.

"Te rogi foarte mult acolo. Nu te intereseaza sa iti faci poze. E o coada imensa la Mormatul Sfant. Ne-am facut poze acolo in timp ce asteptam. E foarte multa lume, randul e gros, mare si trebuie sa tii unul de celalalt. In Mormant nu poti sa faci poze. Te inchini si in 3 secunde iesi afara", a spus Cornelia.

fara descriere"Nu pot sa iti spun, Teo, in cuvinte, cum te intorci de acolo. Cand ajungi acolo simti ca Dumnezeu vorbeste cu tine si iti spune sa te linistesti, sa fii mai bun. As merge chiar si saptamana viitoare la Ierusalim", a spus Cornelia.

"Nu am cuvinte. Imi vine sa plang. Acolo am plans intruna. Toata lumea plange. Nu te poti abtine, pur si simplu iti vine", a marturisit Cornelia.

Desi si-a regasit linistea acolo, cantareata a marturisit ca un sigur lucru a scos-o din sarite: "Sunt prea multe tarabe".

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate