Coronavirus. Declarația pe proprie răspundere, modificată după Ordonanța Militară 10

Coronavirus. Declarația pe proprie răspundere a fost modificată în conforrmitate cu Ordonanța Militară 10

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Coronavirus. Declarația pe proprie răspundere, modificată după Ordonanța Militară 10


In articol:

Declarația pe prorprie răspundere a fost actualizată ținând cont de noile prevederi anunțate în Ordonanța militară nr. 10 din 27.04.2020.

Singura modificare din declarația pe propria răspundere este nota de la final care se referă la intervalul orar în care persoanele de peste 65 de ani pot ieși din case.

Persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani completează doar pentru motivele prevăzute la punctele 1-6 și 9. Deplasarea se face în orice interval orar, pentru motivele prevăzute la pct.1, 3, 6 și 9, respectiv între orele 07.00-11.00 și 19.00-22.00, pentru motivele prevăzute la punctele 2, 4 și 5”.

Citeste si: Karina si Andrei de la Survivor România, declaratii emotionante, aseara, la "FanArena" : „Îmi doresc familie, copii”

Citeste si: Jador a spus adevaratul motiv pentru care nu a mai vrut sa fie cu Ella: "Iancu s-a imbatat, plangea si mi-a zis ca..."

Citeste si: Marturiile cutremuratoare ale unui medic reintors din focarul din Suceva: "Plamanii le erau bucati. Cei mai panicati pacienti erau tinerii"

325 de cazuri noi de infectare cu coronavirus! Bilanțul în România a ajuns la 13.837

„Până astăzi, 5 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 13.837 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 5.454 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 827 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș și Olt, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 325 de noi cazuri de îmbolnăvire”, se arată într-un comunicat publicat astăzi, 5 mai, pe site-ul oficial al Ministerului de Interne. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate