Coronavirus. Fotografie halucinantă în plină epidemie. Cum se protejează oamenii de virus, în lipsă de măști

Coronavirusul care s-a extins din China și a ajuns și până în Europa, rămâne în continuare principala preocupare a Organizăției Mondiale de Sănătate.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Coronavirusul care s-a extins din China și a ajuns și până în Europa, rămâne în continuare principala preocupare a Organizăției Mondiale de Sănătate.
Se iau măsuri de precauție în fiecare stat, iar oamenii sunt avertizați cu privire la riscurile la care se expun dacă circulă în zone afectate fără măsură de protecție.
China este cea mai afectată țară în acest moment, după ce virusul mortal s-a răspândit din orașul Wuhan.
O fotografie virală, ce pare să fi fost realizată în metroul unui oraș din China, arată nivelul ridicat de spaimă pe care populația asiatică îl trăiește în aceste momente.
O mamă împreună cu fiul ei poartă pe most de mască sticle de plastic tăiate la bază și pe care și le-au îndesat pe cap. Prin orificiul de unse de desface sticla intră în continuare aer, astfel încât aceștia să nu se asfixieze.

Citeste si: Ultima oră! Ultimul test al românului infectat cu coronavirus a ieșit negativ

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu iubita lui Sergiu, primul român infectat cu coronavirus

 

Coronavirus: Sunt periculoase pachetele pe care românii din Italia le trimit în ţară? Răspunsul specialistului

Coronavirus a creat o isterie la nivel mondial și cei mai mulți dintre oameni se întreabă ce se întâmplă cu pachetele care sunt trimise dintr-un colț în altul al lumii.

Coronavirus a creat panică printre oamenii din întreaga lume. Pentru că virusul a creat foarte multe victime în anumite zone ale Italiei, românii se întreabă ce se întâmplă cu pachetele trimise de rudele care munces în străinătate.
Astfel, Alexandru Rafila a explicat că nu este niciun pericol în pachetele trimise de românii din Italia la noi în țară.

Citeste si: Coronavirus în România! Pacientul ar fi intrat și într-un focar de pestă porcină, în Gorj! EXCLUSIV

Citeste si: Alertă la Constanţa: Bărbat suspect de coronavirus, internat la Spitalul de Boli Infecţioase

 

„Nu avem niciun fel de indicaţie la nivelul OMS privind transmiterea infectării prin livrarea mărfurilor.

La începutul perioadei de alertă a fost o discuţie privind mărfurile venite din China şi nu s-a constatat transmiterea virusului prin intermediul mărfurilor.

Virusul nu rezistă în condiţii de transport prelungit.

Problema e legată de contactul cu persoanele infectate. Nu mărfurile sunt problema, ci normele igienice individuale şi comportamentul celor care vin din zone cu probleme”, a explicat la Digi24 Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie.

În Italia au fost înregistrate 203 cazuri de infectare şi patru decese din cauza coronavirusului.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate