Coronavirus în Europa. Situația este dramatică: Mai mult de 40.000 de decese

Coronavirus a creat o situație fără precedent în Europa. Cele mai recente statistici arată că sunt peste 40.000 de decese pe întreg continentul.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Pandemia de coronavirus a ucis mai mult de 40.000 de persoane în Europa, dintre care trei sferturi în Italia, Spania şi Franţa, potrivit bilanţului stabilit de AFP care citează date oficiale.

Cu un total de 40.768 de morţi (pentru 574.525 de cazuri), Europa este continentul cel mai afectat de pandemia de Covid-19.

Cu 14.681, respectiv 10.935 de decese, Italia şi Spania sunt zonele roşii ale continentului. 

Franţa a recenzat 5.387 de morţi pe teritoriul său.

Citeste si: Orașul din România în care oamenii nu respectă Ordonanțele Miliare: "Oameni buni, de ce vă bateți joc de sănătatea noastră?"

Încă 11 decese au fost înregistrate vineri, 4 aprilie, în România. Un tânăr de 27 de ani, găsit mort în casă

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, noi decese din cauza bolii COVID-19. Bilanțul deceseor în România ajunge la 133.

Autorităţile au anunţat, vineri seară, că încă 11 persoane infectate cu coronavirus au murit, cinci dintre pacienţi fiind din Suceava. Un tânăr de 27 de ani, din Sibiu, fără alte afecţiuni, a fost găsit mort în casă Numărul deceselor a ajuns la 133, informează News.ro.

Citeste si: Alertă pentru șoferi! Ce riști dacă faci asta la volan? Legea tocmai a fost promulgată

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, vineri seară, încă 11 decese ale unor persoane infectate cu coronavirus, cinci dintre pacienţi fiind din Suceava, doi din Ialomiţa, doi din Bistriţa-Năsăud, unul din Sibiu şi unul din Galaţi.

Potrivit autorităţilor, cea mai tânără persoană avea 27 de ani, iar cea mai în vârstă 77 de ani. Este vorba despre opt bărbaţi şi trei femei. În cazul a şase dintre pacienţi nu se cunoaşte să fi avut alte afecţiuni medicale.

Bărbatul de 27 de ani, din Sibiu, care nu avea afeciuni asociate, a fost găsit mort în casă.

Citeste si: La Iaşi se pot procesa zilnic peste 500 de teste COVID-19, iar capacitatea poate creşte la 800

Un bărbat de 58 de ani din Suceava avea diabet zaharat tip II şi infarct miocardic în antecedente, iar o femeie de 62 de ani din Ialomiţa suferea de diabet zaharat tip II, HTA şi afecţiuni renale.

Un bărbat de 66 de ani din Bistriţa-Năsăud avea leucemie limfatica Cronică std III, Diabet zaharat  tip II, HTA std II, un alt bărbat din Bistriţa-Năsăud suferea de diabet zaharat, insulinodependent, iar un bărbat din Galaţi, de 61 de ani, avea diabet zaharat tip II, HTA, boală hepatică cronică.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate