Coronavirus! În magazine se duce o luptă aprigă pentru supraviețuire. Imagini șocante cu oameni care se „bat” pe provizii de mâncare

Coronavirus creat o isterie națională printre oameni, cu toate că la noi în țară nu a fost confirmat până acum niciun astfel de caz.

Autor: A.B.G.

In articol:

Coronavirus a creat o adevărată isterie la nivel național și foarte mulți oameni se îngrămădesc să își facă provizii în cazul unei eventuale epidemii. Rafturile magazinelor marilor orașe au fost golite chiar de ieri, iar astăzi cele mai importante hypermarketuri s-au transformat într-un adevărat ring de luptă.

Citeste si: București: un tânăr asiatic a fost scuipat și dat jos din metrou de fanii clubului Rapid

Citeste si: Coronavirus. Ce îndemnizație primești dacă ești angajat și intri la carantină

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Igiena în școli în contextul gripei și amenințării coronavirusului

Coronavirus! În magazine se duce o luptă aprigă pentru supraviețuire. Imagini șocante cu oameni care se „bat” pe provizii de mâncare

Pe paginile de socializare, imaginile dintr-un supermarket din București au devenit virale. Numeroși oameni au dat iama în raionul de lactate și se luptă pentru câteva cutii de iaurt. Reprezentanții magazinului nici nu au mai așezat produsele la raft, ci le-au lăsat să fie luate pur și simplu de cumpărători.

În plus, în toată vâltoarea cumpărăturilor, se aud voci pe fundal care spun: „Ia că nu mai apuci”.

Oamenii au intrat în panică imediat cum au auzit că virusul ucigaș a face ravagii în Italia și se preconizează că va ajunge în curând și în România. Cu toate acestea, autoritățile române fac apel la calm și chiar au înființat o celulă de criză pentru a putea preveni din timp o posibilă epidemie de coronavirus.

Reprezentanții Ministerului Sănătății au declarat că au început achiziționarea de materiale de protecție și de medicamente aferente. 

„Mâine (luni- n.r.) vor fi discutate anumite măsuri pe care le-am stabilit şi pe care le-a anunţat domnul profesor Horaţiu Moldovan (secretar de stat în Ministerul Sănătăţii – n.r.) să vedem dacă rămânem cu ele sau mai face anumite modificări. Bineînţeles că se discută scenarii, în cazul în care se întâmplă cutare sau cutare scenariu, care va fi atitudinea noastră, din timp.

Va fi o discuţie inclusiv cu reprezentaţii Oficiului Naţional de Achiziţii Centralizate care răspund de achiziţiile care s-au stabilit prin OUG nr. 11 care prevede stocurile medicale de urgenţă pentru această situaţie”, a explicat Raed Arafat, potrivit de  Mediafax.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Laurette sfidează coronavirusul din mijlocul celui mai afectat oraș din Italia, Milano! Fotomodelul de ciocolată, declarații șocante despre boală

Decizia luată de Andra, în plină epidemie de Coronavirus

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies