Coronavirus în România! Pacientul ar fi intrat și într-un focar de pestă porcină, în Gorj! EXCLUSIV

Cazul italianului infectat cu coronavirus care s-a plimbat prin România se complică. Se pare că acesta a fost la vânătoare în Gorj, acolo unde s-a declarat focar de pestă porcină la mistreți.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Italianul de 71 de ani care a fost în România a participat la o ședință de vânătoare, alături de un angajat de la restaurantul pe care îl deține și de un client. Acesta din urmă, tot italian, de 51 de ani, a fost și el declarat pozitiv. Se pare că a treia persoană, respectiv angajatul, este chiar românul din Gorj, pacientul 1, care lucrează pentru italian.

fara descriere

Citeste si: Prima imagine cu tânărul din Gorj infectat cu Coronavirus. Sergiu Sgurescu, transferat la Institutul Matei Balș din Capitală

Citeste si: Maria Ghiorghiu, despre coronavirus: "În trei luni se va descoperi tratamentul"

Citeste si: Brokerul Cristian Sima, stabilit în Elveția: ”Aici, nu te duci la spital să-i infectezi pe toți de coronavirus, chemi doctorul la tine”

Citeste si: Brokerul Cristian Sima, stabilit în Elveția: ”Aici, nu te duci la spital să-i infectezi pe toți de coronavirus, chemi doctorul la tine”

Informația că italianul a fost la vânătoare în România a fost dezvăluită ulterior de presa din Peninsulă. Nu se știe dacă vânăroarea la care au participat cei trei a fost una legală, în condițiile în care în județul Gorj au fost descoperite mai multe focare de pestă porcină la mistreți.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate