Coronavirus. Restricții pentru turiștii care ajung la Peștera Polovragi

Pe lângă miile de rezervări anulate din zona montană a județului Gorj, turiștii care ajung la Peștera Polovragi, de exemplu, au parte de restricții.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

pestera polovragi


In articol:

Coronavirusul lovește dramatic în turism. Pe lângă miile de rezervări anulate din zona montană a județului Gorj, turiștii care ajung la Peștera Polovragi, de exemplu, au parte de restricții. În urmă cu câteva zile, cel mult 100 de persoane putea vizita grota în același timp. Ca măsură de protecție împotriva răspândirii virusului, numărul s-a înjumătățit în ultima vreme.

 

Măsura este gândită să protejeze turiștii de o eventuală îmbolnăvire așa că grupurile de vizitatori au fost subțiate foarte serios. În urmă cu o săptămână, autoritățile din Polovragi au decis să limiteze numărul la 100. Apoi, la 50 pentru că este numărul maxim permis pentru spațiile închise.

Citeste si: Care este singura țară din Europa în care nu există cazuri de coronavirus: „Suntem liniștiți și curați”

Citeste si: Hoți care se dau drept medici și pătrund în locuințe! Un fake-news care a îngrozit România. Ce spune Poliția?

Citeste si: Managerul maternității „Elena Doamna” din Iași: „Nu avem niciun echipament de protecție împotriva COVID-19”

Coronavirus. Restricții pentru turiștii care ajung la Peștera Polovragi

Deciziile vor duce la afectarea turismului, dar cel mai important este ca virusul să dispară și să nu facă victime. „Săptămâna trecută, s-a stabilit restricționarea numărului de turiști la Peștera Polovragi. În spațiile închise, în special, erau prevăzute sub 100 de persoane. Și am restricționat anumite mărfuri în piață. Păsări, animale vii și produse second-hand. Acum va trebui să închidem cu totul aceste târguri. A fost o restricționare și a numărului de persoane care să aibă acces în instituțiile publice. Maximum 10 persoane în holul instituției. Au mai fost luate măsuri pentru toate magazinele din comună. aceste unități au fost înștiințate și de DSP și DSV, dar a trebuit să venim cu măsuri la nivel local”, a explicat edilul din Polovragi, Gheorghe Epure.

 

Citește mai mult pe Pandurul 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate