Coronavirus România: Alte 8 decese au fost înregistrate. Bilanţul a urcat la 141 de victime

Alte opt decese ale unor persoane infectate cu coronavirus au fost anunţate sâmbătă

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Alte opt decese ale unor persoane infectate cu coronavirus au fost anunţate sâmbătă, bilanţul urcând astfel la 141.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că o femeie de 66 de ani, care a fost dializată într-o clinică din Bucureşti, a fost găsită decedată în casă în 3 aprilie. Pacienta a fost confirmată cu COVID-19 în 2 aprilie, potrivit news.ro

Al 135-lea deces este al unui bărbat de 34 de ani din judeţul Mureş, cunoscut cu Sindrom Pradder Willi, care a fost internat în 26 martie pentru febra, tuse, dispnee în secţia de ATI a SCJU Tg. Mureş. Testarea pentru gripă a avut rezultat negativ, în 3 aprilie se confirmă COVID 19. El avea condiţii medicale pre-existente: obezitate, boală cardiovasculara, boală pulmonară şi a murit în 27 martie.

Citeste si: Rareș Bogdan: "Tratamentul împotriva virusului Covid19 se pare ca este gata !"

 
De asemenea, a murit un bărbat de 59 de ani din jud. Mehedinţi, internat în SCBIT “Victor Babeş” Bucureşti, prin transfer de la SCU Drobeta-Turnu Severin, în 29 martie, confirmat în INCDMM CANTACUZINO pe data de 27 martie. El a murit în 3 aprilie şi avea şi alte afecţiuni: insuficienţă respiratorie protezată mecanic, ARDS, sd de citoliza hepatica, DZ in observatie, injurie renala acuta, obezitate morbidă.

O femeie de 82 de ani din jud. Galaţi, internată într-o instituţie de îngrijire persoane vârstnice, a fost confirmată în laboratorul Spitalului Galaţi în 3 aprilie. În aceeaşi instituţie s-au confirmat şi alte cazuri COVID 19. Femeia a murit în 3 aprilie.

Citeste si: O femeie venită din Italia a cerut iertare vecinilor ei după ce i-a infectat cu coronvirus: "Mă pun în genunchi în faţa voastră..." 

Decesul 138 este al unui bărbat de 79 de ani din jud. Cluj, care se afla la domiciliu şi a murit în drum spre spital în ambulanţă. El avea condiţii medicale pre-existente: ramolisment cerebral, dementa mixtă, DZ, infart miocardic cicatriceal, boală cardiovasculară, boală pulmonară. El a avut contact cu ginerele- sofer transport local de persoane, confirmat în 3 aprilie. Bărbatul a murit în aceeaşi zi.

Un alt deces este al unei femei de 59 de ani din jud. Timiş, care a murit în ambulanţă în timpul transferului de la secţia de ortopedie a SJU Timişoara la SCBI V. Babeş - Timişoara. Ea a fost confirmată cu coronavirus în 3 aprilie şi a murit în aceeaşi zi.

Citeste si: Orban: Am pregătit elementele pentru o nouă ordonanţă militară; e aproape în forma finală

 

Totodată, a murit o femeie de 59 de ani din Bucureşti, persoana din focarul clinicii care realizează proceduri de hemodializă. Ea a fost confirmată în 27 martie şi a murit în 29 martie.

Al 141-lea deces este al unui barbat de 59 de ani din jud. Arad, internat în secţia BI Adulţi a SCJU Arad cu diagnosticul Bronhopneumopatie, HTA, Infecţie COVID-19. El a fost confirmat în 3 aprilie, dar murise în 2 aprilie.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate