CORONAVIRUS ROMÂNIA. ”Caracatița” îmbolnăvirilor produse de angajatul ADP care a mințit! Fusese plecat în Israel cu o femeie, iar acum riscă pușcăria

Angajatul ADP sector 4, fost polițist, care a ascuns faptul că fusese plecat în Israel cu o femeie, a reușit să îmbolnăvească de coronavirus 6 persoane până acum și a închis mai multe instituții.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Pacientul cu numărul 17 infectat cu coronavirus este vinovat de îmbolnăvirea celor mai multe persoane din București, până la ora actuală.

Angajatul ADP sector 4, fost polițist, a reușit să închidă mai multe instituții, să-ți îmbolnăvească familia, dar și alte persoane cu care a intrat în contact. Minciuna spusă de fostul polițist în vârstă de 60 de ani îl poate costa acum chiar și libertatea, pentru că pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

Dar, până se va ajunge la o eventuală condamnare, cel mai probabil cu suspendare, bărbatul a reușit să producă o adevărată isterie.

Citeste si: Un bărbat suspect de coronavirus a atacat și scuipat cadrele medicale într-un spital din Italia

CORONAVIRUS ROMÂNIA: Angajatul ADP sector 4 și-a îmbolnăvit toată familia

Fostul polițist, care acum este angajat al ADP sector 4, a fost plecat cu o femeie în Israel, de unde s-a întors pe 26 februarie. A avut simptome de răceală, însă s-a dus la serviciu, iar pe 2 martie chiar a împărțit mărțișoare angajatelor ADP.  Pe 5 martie a ajuns la Spitalul Gerota, unde nu a declarat că a fost plecat din țară, așa că a fost internat pe o secție obișnuită.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Mai mult chiar, bărbatul a declarat pe propria răspundere că nu a călătorit în afara ţării, când de fapt s-a întors în țară din Israel în data de 26 februarie. La momentul internării, a declarat și semnat în formularele de consimțământ că nu a călătorit în afara țării în ultimele două luni.

Citeste si: România închide granițele. Primele puncte de frontieră unde se pune lacătul

Două zile mai târziu, a ieșit pozitiv la testarea pentru coronavirus. Atunci, a mărturisit faptul că fusese plecat în Israel.

Între timp, au ieșit pozitivi la testare și cei din familia lui: soția lui, fiul, nepotul de 3 ani și nora care este gravidă.

CORONAVIRUS ROMÂNIA. Femeia care l-a însoțit pe angajatul ADP în Israel, și ea bolnavă

Tot atunci, femeia care îl însoțise pe bărbatul de 60 de ani în călătoria în Israel a anunțat autoritățile că fusese plecată din țară. A fost testată și depistată ca având coronavirus.

De atunci, apar tot mai multe cazuri de infectați cu coronavirus care au avut contact cu bărbatul de 60 de ani sau cu rudele acestuia.

Un cadru medical de la Spitalul Gerota, care a intrat în contact cu pacientul este bolnav. O altă femeie de 20 de ani, a fost infectată cu coronavirus, a fost în contact indirect cu bărbatul de 60 ani. Femeia este contact direct cu prietenul șoferului bărbatului, deci ”caracatița” virusului împrăștiat de angajatul ADP se extinde.

Citeste pe stirilekanald.ro unde lucrau rudele angajatului ADP sector 4 și câte instituții publice s-au închis din cauza acestuia

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Un clujean revenit din Italia face praf autorităţile: "Mori mai repede din cauza bolilor, nu a coronavirusului"

Dr. Mihail explică: Adevărul despre folosirea de VITAMINA C anti CORONAVIRUS!

Coronavirus. Teorii ale conspirației! Dorian Popa face declarații controversate despre virusul mortal

Lucian Mândruță, mesaj emoționant despre soția lui, care lucrează ca medic într-un spital din București: „M-am trezit la patru, de grijă. Sotia mea...”

Rezultate parțiale Alegeri Locale București: Gabriela Firea 39 %, Nicușor Dan 47,2%, Traian Băsescu 8,6 %

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies