Coronavirus. Strigătul disperat al unei mame cu doi copii acasă: „Priviți-mă! Nu pot respira!”

O femeie de 39 de ani, infectată cu coronavirus, a transmis un mesaj cutremurător.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

O femeie de 39 de ani din Marea Britanie, mamă a doi copii, s-a filmat pe patul de spital. Este bolnavă de coronavirus și trece plin clipe extrem de grele. Pentru a-i face pe oameni să conștientizeze că trebuie să rămână în case, ea a transmis un mesaj dipserat. În plus, a subliniat cât de important este ca fumătorii să renunțe la acest viciu, pentru că sunt pot contracta virusul mai ușor. 

”Oamenii care se gândesc că infecția cu noul coronavirus e o joacă, să mă privească. Sunt la Terapie Intensivă și nu pot să respir. Priviți-mă! Nu pot respira fără acest aparat! Am pierdut șirul zilelor de când sunt aici. Dacă fumați, renunțați la acest obicei. Veți avea nevoie de plămâni dacă ajungeți să fiți infectați cu coronavirus.”, a mai spus Tara Jane Langston,, potrivit Mirror.co.uk.

Femeia s-ar fi îmbolnăvit după ce a călătorit în Polonia alături de soțul ei și de cei doi copii ai lor.

Citeste si: Imaginea incredibilă cu interlopul venit de la Milano care a refuzat autoizolarea, înconjurat de 5 polițiști care stau drepți în fața lui! Geolgău nu se teme de coronavirus: „Fratili tău se simte bine şi-l doare la pendulă”

Anunțul făcut de doctorul Adrian Streinu-Cercel: "În SUA și în Marea Britanie se testează un vaccin împotriva coronavirus”

Un vaccin experimental împotriva coronavirus va ajunge și în România în perioada următoare.

fara descriere

”În SUA și în Marea Britanie se testează un vaccin împotriva coronavirus. Noi, de la Institutul Național de Boli infecțioase ”Matei Balș”, avem deja o colaborare în acest sens și urmează să primim protocolul de colaborare pentru a putea pune în experiment acest nou vaccin. 

E un vaccin făcut prin inginerie genetică. S-au indentificat structurile de la nivelul virusului care pot genera anticorpi protectori și este un vaccin care se referă populației care nu a trecut prin infecție. De aceea avem nevoie de testele acelea rapide.

Vaccinul poate fi adus în momentul în care se ratifică protocolul științific de cercetare și după avizul agenției. Noi ne gândim ca într-o lună de zile să fim în posesia tuturor documentelor pentru a putea face primele evaluări de voluntari. Îl vom lua din Marea Britanie”, a declarat directorul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş, prof. Adrian Streinu-Cercel, pentru antena3.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate