Cortina se ridică! Actorul Marius Manole, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta. Meritau ceva mai bun!”

În această seară, de la 23:15, Marius Manole vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Autor: Amalia Florea

În cadrul interviului maraton, actorul se va confesa  publicului prin intermediul întrebărilor răscolitoare despre viața personală și carieră, astfel că telespectatorii îl vor putea cunoaște în profunzime pe omul Marius Manole, dincolo de cortina teatrului.  Personalitate marcantă a scenei românești, unul dintre cei mai talentați și iubiți actori din România,  Marius Manole  își expune cu sinceritate debordantă  trăirile cele mai intime, în cadrul acestui interviu eveniment.

M-au crescut cu principiul acesta, <capul plecat sabia nu-l taie!>.

Ceea ce m-a terminat ani de zile. Nu știu dacă m-a terminat, dar poate m-a ajutat să fiu revoltat toată viața pentru că părinții mei, toată viața au fost asupriți de sistem. Trăiau cu o frică îngrozitoare, să nu fie sancționați, să nu fie dați afară… Am ur â t lucrul ăsta, că nu erau niște oameni liberi… Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta. Meritau ceva mai bun !”, afirmă Marius Manole, la una dintre întrebările adresate în cadrul interviului din această seară, de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Oana Lis este în doliu. Tatăl vedetei a murit în Spania- bzi.ro

 “A confiscat Ion Caramitru <Teatrul Național>?, “Cât de sărac ați fost?”, “Aveți probleme cu alcoolul?”, “De ce v-ați ratat viața?”, “Jucați în seriale TV pentru bani?”,  “Va e frică să iubiți?”, “Sunteți fericit?”   sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Marius

Manole în cadrul ediției de marți seară a emisiunii difuzate de la 23:15, la Kanal D!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Săndel Bălan neagă acuzațiile aduse de Andreea Bălan! Ce spune despre fiica sa: "Am smucit-o..."

Întâlnire de gradul zero! Mirela Vaida, față în față cu complicea femeii care a atacat-o: „Nu am să vă datorez vouă niciun ban!”

O cunoscută vedetă a fost bătută și sechestrată de fostul iubit! Momentele șocante prin care a trecut

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Mihai Gâdea aruncă BOMBA serii: Ordinul care bagă Capitala în carantină

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Rusia, încolțită de marile puteri. Marea Britanie își trimite avioanele de luptă în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies