Coșmar fără sfârșit pentru Carmen Harra! Nu o poate executa silit pe femeia pe care a acuzat-o că i-a furat casa și nu are dreptul la despăgubirile de 650.000 de dolari!

Carmen Harra vrea să o execute silit pe Filorna Simonian, un notar din New York.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Carmen Harra vrea să o execute silit pe Filorna Simonian de ani de zile. În 2011, Carmen Harra a povestit pentru ziarul Ring că i-a fost furată locuința din România și bunurile din ea prin complicitatea notarului public Filora B. Simonian din New York. Se pare că nu a întâmpinat probleme cu autoritățile americane care i-au condamnat la închisoare pe infractori printr-o decizie definitivă şi irevocabilă şi i-au oferit lui Carmen Harra dreptul la despăgubiri de 650.000 de dolari.


In articol:

“Dificultățile au apărut însă în instanța din România, unde dosarul este blocat. În timp ce autorităţile americane o caută pentru a o pedepsi, statul român o protejează. Acuzata nu s-a prezentat la niciun termen al procesului şi mi-a recunoscut în faţă că mi-a furat banii, casa şi toate bunurile din aceasta. De patru ani mă lupt în justiţie să-mi recuperez casa din România care mi s-a furat.”, a declarat Carmen Harra. (vezi ce a spus Carmen Harra despre efectele izolării)

Citeste si: Carmen Harra a fost in moarte clinica. Declaratiile cutremuratoare

Citeste si: Alertă pentru șoferi: Se scumpește RCA! Creșteri de până la 180% - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Carmen Harra șochează prin ultimele profeții: "Omenirea se va muta pe o nouă planetă!"

Citeste si: Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

Carmen Harra vrea să o execute silit pe femeia care i-a furat casa: "E bătaie de joc!"

„Există toate dovezile plus o hotărâre judecătorească emisă în SUA, iar judecătoarea din România pune problema dacă eu sunt sau nu reclamanta. Am prezentat toate dovezile că eu sunt Doina Carmen Harra, i-am arătat certificatul de naştere, cel de căsătorie, ce să-i mai arăt?! Am trimis şi un martor care le-a confirmat că Doina Carmen Mureşan e aceeaşi persoană cu Doina Carmen Harra(…) E bătaie de joc!”, a mai mărturisit Carmen Harra.

Harra a mai făcut o încercare. Pe 26 noiembrie 2019, a cerut executarea silită a lui Simonian, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Sectorului 1. Harra figurează drept creditor, Simonian drept debitor, în timp ce un birou de executori judecătorești este petent. Pe 6 decembrie, judecătorii au dat sentința: „Suspendă judecarea cauzei, în temeiul art. 242 Cod procedură civilă, ca urmare a neîndeplinirii obligaţiilor stabilite în sarcina petentului. Cu drept de recurs pe toată durata suspendării, la instanța ierarhic superioară. Cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunțarea s-a făcut prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”. Harra nu a făcut, încă, recurs.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Doliu în PSD! COVID-19 l-a învins. A intrat în comă la spital

Atenție pensionari! Toate pensiile vor fi recalculate! Câți bani veți încasa și la cât va ajunge pensia minimă.

Carmen Harra, mesaj din Miami! Ce spune despre ieșirea din izolare

Profețiile lui Carmen Harra: „Noul Mesia s-a născut de Paște! Când va împlini 33 de ani, el va...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies