Coşmar fără sfârşit pentru Magda Ciumac! La 10 luni după ce i-a murit mama, este din nou în doliu: „Mătușa care mi-a oferit multe bucurii”

Magda Ciumac este din nou în doliu, după decesul mătuşii sale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Magda Ciumac este din nou în doliu după ce mătuşa ei s-a stins, zilele trecute. “A plecat la cer sora cea mare a tatălui meu Drum lin, draga mea mătusă! Nu te voi uita niciodată! Mătușa căreia îi spuneam ,,mama,, când mergeam în vacanțele de vară”, a postat Magda. (vezi cum arată Magda Ciumac în costum de baie)

Citeste si: Replici INCEDIARE intre Magda si Tolea Ciumac! "Stai ca un boschetar betiv" - "Cand erai minora umblai pe sub poduri"

Citeste si: Magda Ciumac, primele imagini de la înmormântarea mamei! "Rămas bun"

Citeste si: Tolea Ciumac are o soţie PERICULOS de sexy! Când o vezi în costum de baie, îţi taie respiraţia! FOTO

„Mătușa care mi-a oferit multe bucurii, multe sfaturi, și care mi-a dat posibilitatea de a mă simți ca intr-o familie (chiar dacă îi eram doar nepoată) Acum...te vei întâlni cu mama mea! Cumnata pe care o respectai atât de mult! Să o saluți din partea noastră! O să vă purtăm mereu în inimile noastre!”, a mai scris Magda Ciumac.

fara descriere

Magda Ciumac este din nou în doliu: „Îmi este așa dor de tine" 

Mama Magdei Ciumac a decedat pe 8 aprilie 2019, ea comemorând recent 10 luni de la tragicul eveniment. „10 luni fără tine, mama! Lipsești enorm! 8 aprilie, a fost cea mai tistă zi! De atunci...toate-s fără rost”, a postat Magda.

Ea a distribuit şi un videoclip cu o melodie populară intitulată „Dragoste de mamă”. „Îmi este așa dor de tine, mama! 10 luni fără tine...”, a mai postat Magda Ciumac. „Dumnezeu sa o odihnească în pace și sa ii dea lumină veșnica!... E o durere fara margini care cu trecerea timpului se tot adinceste... Ce frumos! Ce dureros!!!D-zeu să o odihnească în pace!”, i-au transmis amicii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate