Coşmar pentru Iulia Vântur în India! "M-am simţit ca un copil pedepsit! Nu mi s-a permis să ies din casă"

Iulia Vântur a stat în India de Crăciun, forţată de împrejurări.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Iulia Vântur nu a putut petrece Crăciunul cu familia ei, pentru că a făcut pojar şi nu a avut voie să iasă din casă sau să călătorească. Astfel, de Sărbători, Iulia a fost departe de cei dragi.

„M-am simţit ca un copil pedepsit. Nu mi s-a permis să ies din casă multe zile, să interacţionez cu alţi 'copii'. Mi s-a spus să fiu o fată bună, să-mi iau medicamentele în fiecare zi şi să păstrez distanţa de locurile aglomerate. Nu a fost chiar aşa de amuzant, am avut o boală virală contagiosă care m-a ţinut izolată în casă. N-am făcut-o când eram copil şi nu mi-a trecut prin cap să mă protejez. Acum, sănătatea mea e în regulă, mi-am revenit, dar regret că n-am luat-o la momentul potrivit. Am învăţat lecţia, acum voi face toate vaccinurile necesare pentru a mă proteja. Verificaţi-vă sănătatea, luaţi vitamina C şi faceţi vaccinurile corecte! Dumnezeu să vă binecuvinteze!”, a scris Iulia Vântur pe contul ei de Facebook.

 

fara descriere

Iulia Vântur, la colindat prin videocall

Cum nici părinţii Iuliei Vântur nu au putut călători tocmai în India, vedeta de televiziune a colindat prin videocall.

"In fiecare an, de Craciun, imi colind parintii. E o traditie pe care o pastrez din copilarie. Chiar daca sunt acasa, in fata usii lor, sau la mii de km departare, le cant colinde. Si, de fiecare data, mama se emotioneaza pana la lacrimi. Astfel ii fac sa simta ca acel copil, pe care l-au crescut cu atata grija si dragoste, si-a pastrat puritatea si recunostinta fata de tot ce au facut pentru mine. Mi-as fi dorit sa reuseasca macar anul acesta sa vina aici, sa sarbatorim impreuna Craciunul dar dragostea nu este limitata de un spatiu si... slava Domnului ca ne ajuta tehnologia", a mai spus Iulia Vântur, chiar în ziua de Crăciun. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate