Coşmar pentru Jador! "Mi-au furat bagajul, aţi înnebunit?! În loc să fur eu... Eu sunt negru aici, eu trebuie să fur, nu voi pe mine!"

Jador a rămas fără bagaj. Valiza în care se aflau toate hainele lui s-a pierdut pe drumul din România către Turcia. În vlogul lui, Jador de la Puterea dragostei a povestit ce a păţit.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Jador şi Hamude au fost pentru câteva zile în România. Cei doi concurenţi de la Puterea dragostei s-au întors în ţară pentru o scurtă perioadă, apoi au revenit în emisiunea care se filmează în Turcia. Bogdan Mocanu ar fi vrut să meargă şi el, dar se pare că are o problemă cu documentele şi nu ar mai fi putut să se întoarcă la Istanbul.

fara descriere

De ce nu se poate întoarce Bogdan Mocanu în România

"Bogdan Mocanu rămâne în Turcia. Pentru că a depăşit numărul de zile de şedere în Turcia şi, dacă se întâmplă aşa, trebuie să plăteşti o amendă şi apoi nu se mai poate întoarce. Şi-ar fi dorit mult de tot să vină cu mine. Am vrut să-l filmez când am plecat, ca să vedeţi ce faţă avea, dar nu am mai filmat. Şi eu aveam probleme, că şi eu stăteam de mai mult timp aici. Dar am trecut cu bine, sper să mă pot întoarce", spunea Jador la plecarea din Istanbul.

fara descriere

Coşmar pentru Jador! "Mi-au furat bagajul, aţi înnebunit?! În loc să fur eu... Eu sunt negru aici, eu trebuie să fur, nu voi pe mine!"

Ajuns înapoi în Istanbul, Jador a aflat că bagajul lui s-a pierdut. Degeaba a încercat să-l recupereze, a primit doar o hârtie şi o promisiune că bagajul lui va fi căutat şi returnat, dacă va fi găsit.

Citeste si: Roxana, criză de nervi la „Puterea dragostei” Și-a făcut bagajele și a plecat cu Iancu

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, sărutată de Bogdan Mocanu! Când s-a întâmplat

Citeste si: Ce se întâmplă cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei?! Concurentul a făcut un apel disperat către fani: "E pe sfârşite!"

La întoarcerea în Turcia, Jador a avut parte de un şoc. Concurentul de la Puterea dragostei a aflat cu stupoare că bagajul lui s-a pierdut.

Hamude: Noi suntem în Istanbul, bagajul meu e aici, lângă mine. Jador "lost bagaj", nu există bagaj.
Jador: Mi-a ciordelit cineva bagajul. Nu e problemă, că...
Hamude: Ai bani mulţi
Jador: Nu e problemă. Să-l ia! Să-l ia, dar aveam hainele mele preferate acolo şi dacă nu...
Hamude: Hainele de 60 de milioane despre care vorbea el mai devreme
Jador: Alea de 60 de milioane. Două perechi de blugi şi trei cămăşi, 60 de milioane.
Hamude: Hainele alea de 60 de milioane despre care vorbea erau în bagajul ăla, pe care nu îl găseşte. Dumnezeu e sus şi vede tot!

fara descriere

Jador: Revin cu detalii, să vedem dacă găsesc bagajul. Băi! E pe bune! Mi-au furat bagajul, aţi înnebunit?! În loc să fur eu... Eu sunt negru aici, eu trebuie să fur, nu voi pe mine!
Hamude: L-au lăsat pe ăsta desculţ.
Jador: Aveam haine multe acolo. Bani nu aveam. Dăm o tură pe aici. Iau şi eu o geantă la întâmplare. Bă, ce fericit sunt! Mi-am pierdut bagajul, să-mi bag! Sunt nervos rău! Am primit o hârtie în loc de bagaj. Am nervi mari, sunt supărat, nu am cu ce să mă îmbrac în emisiune. Sunt murdare toate. Şi am şi Gala! Cu ce mă îmbrac eu în Gală?! E cea mai proastă zi, e clar! Cea mai proastă zi din viaţa mea! Sunt supărat rău! Aveam haine şmechere acolo. Nou-nouţe, nu le purtasem niciodată!

Jador a ajuns în camera de hotel şi i-a dat vestea proastă, despre bagaj, lui Mocanu. Bogdan Mocanu era convins că totul este o farsă. "Bagajul cu hainele noastre", i-a spus Jador. "Hainele tale nu erau la mine în bagaj?", a completat el.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate