LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Cosmar pentru un copil de 11 ani din Marea Britanie! Telefonul mobil i-a explodat in pat!

Kian McCreath, un pusti de 11 ani din Marea Britanie, a trait drama vietii lui, dupa un telefon BlackBerry a explodat chiar in patul in care dormea.

Distribuie pe:

fara descriereBaiatul a suferit mai multe arsuti la picioare, dupa ce mai multe bucati de plastic incins i-au strapuns carnea, apoi patul a luat foc.

fara descriereTelefonul in cauza era al fratelui sau si explodase chiar la picioarele lui, la putin timp dupa ce fusese adus in camera de mama fratilor, care il gasise in gradina la incarcat.

Aparatul era un cadou primit de fratele lui Kian cu doar doua saptamani in urma. "M-am dus sa-mi fac un ceai, linistita... Nici prin gand nu-mi trecea ca o sa se intample ceva rau. La un moment dat, am auzit o pocnitura, iar Kian a inceput sa strige din toate puterile: 'Mi-a luat foc patul!' A fost absolut ingrozitor! Tremur numai cand ma gandesc la asta...", a spus mama baietilor.

In momentul de fata, copilul nu mai vrea nici macar sa doarma in camera in care s-a petrecut nenorocirea.

Operatorul de telefonie mobila i-a oferit un nou telefon baiatului, insa familia vrea doar ca modelul sa fie retras si testat. Un purtator al companiei de telefonie ca a luat legatura cu familia baiatului pentru a returna aparatul.

fara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate