Cosmarul continua pentru Simona Trasca! “Mi-am fracturat nasul. S-ar putea sa ma operez A PATRA OARA!”

Simona Trasca, alias “Pamela de Romania”, si-a spart nasul, zilele trecute, in Delta. Blonda impreuna cu cativa prieteni s-au urcat pe un colac imens si s-au lasat plimbati de o salupa. La un moment dat, colacul s-a rasturnat si toti au cazut unul peste celalalt.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereSimona a fost singura ghinionista care s-a ales cu nasul spart in urma cazaturii. Blonda s-a lovit de cotul unuia dintre amici si a ramas, pentru cateva momente, inconstienta.

“Nu m-am lovit de salupa. Mi-am spart nasul de cotul unui amic. De la viteza, ne-am rasturnat si asa m-am lovit. Am avut ghinion. Sunt umflata, vanata si am cicatrice. Am fost la Kasem pentru ca la el m-am operat la nas acum cateva luni si m-a trimis sa-mi fac radiografie si mi-a dat o crema cicatrizanta. Am fost la radiografie si am aflat ca e fractura. Asadar, nu cred ca voi scapa de operatie. Doar ca acum nu se poate interveni pana nu se vindeca zona. Mi-as dori sa scap, asta spera si Kasem, dar nu poate sa spuna nimic deocamdata. Vreo luna trebuie sa folosesc crema cicatrizanta si sa mai merg la control”, ne-a spus Simona, ingrijorata.fara descriereBlonda si-a pus un plasture pe nas si a participat la o nunta, in weekend

Pana acum, Pamela de Romania a facut trei operatii la nivelul nasului si spera sa nu ajunga din nou pe masa de operatie pentru a patra interventie.

Foto | Simona Trasca, la nunta, cu nasul spart! Si-a pus doar un plasture pe el

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate