WOW

Coşmarul femeii sechestrate timp de 5 ani! Concubinul îi luase actele de identitate, o punea să se aşeze în genunchi şi să îi ceară iertare

Andreea a trăit un adevărat coşmar timp de cinci ani cu bărbatul pe care îl cunoscuse pe net şi căruia îi dăruise o fetiţă.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Tânăra a reuşit să scape de concubinul agresiv abia după ce a strecurat un bileţel în care cerea ajutor în pachetul pe care i l-a dat copilului la grădiniţă.

Autorităţile au aflat apoi că tatăl fetei o bătea şi o umilea mereu, o ţinea sechestrată în casă, îi luase actele de identitate şi instalase până şi camere de supraveghere în apartament. Bărbatul o punea să stea în genunchi şi să îşi ceară iertare.

 

"-Aveţi ceva ce să va reproşaţi?

-Îmi reproşez faptul că poate nu trebuia să fiu atât de milos şi să îmi calc pe milă şi să-i dau drumul să plece la momentul potrivit. Din mila pe care am avut-o şi...

-Aţi spus că nu aţi sechestrat-o, de ce folosiţi expresia „să-i daţi drumul”?

-Să-i dau dumul să plece, s-o las, pentru că...

-N-aţi oprit-o?

-N-am oprit-o. Să îi dau eu drumul eu, din voinţa mea. Dacă îi zic „te rog frumos, pleacă din casa mea”, pleacă automat. Nu m-a lăsat inima să o las să plece", scrie digi24.ro.

Autorităţile din Rucăr ştiau că există probleme în cuplu încă din 2013, dar nu au intervenit.

Georgiana Oancea, inspector social Primăria Rucăr a declarat: "Am încercat să o ducem în 2013 într-un centru, am cerut caracterizări la şcoli, pentru cei doi copii pe care îi avea dintr-o altă căsătorie, pentru că acolo ni s-a părut că sunt probleme. Tot timpul îi vedeam de mână, cu copilul, nu doar eu, şi vecinii. Eram cu ochii pe ei. Era posibilitatea, dacă era abuzată, să facă un gest. Eu probabil aş fi ţipat".

Ionel Dulamă, primarul din Rucăr, a spus: "Am făcut tot ceea ce depindea de noi. Trebuia să ne spună ce are, că e într-o situaţie dificilă, să trimită prin cineva vorbă, nu printr-un simplu bileţel. Au fost anchete sociale, vizite ale colegilor de la asistenţă socială"

Inspectoratul Poliţiei Judeţene Argeş a deschis dosar penal pentru violenţă şi sechestrare.

Galerie foto