Cosmarul pe care-l traieste un concurent de la “Te vreau langa mine”! “Cred ca copilul fostei iubite este al meu, dar ea nu vrea sa-mi spuna adevarul”

Ilie traieste un cosmar, o intrebare care-l macina! Barbatul crede ca copilul nascut de fosta sa iubita, la scurt timp dupa cei doi s-au despartit, este al lui.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereIlie a venit la “Te vreau langa mine” pentru a-si gasi o iubita, o femeie care sa-i aprecizeze romantismul si sa umple golul in suflet lasat de fosta. “In urma cu un an si jumatate, iubita mea m-a parasit pentru un barbat pe care-l cunoscuse de doar o zi. Dupa putin timp am aflat ca este insarcinata, iar acum are un baietel de sapte luni. Eu cred ca copilul este al meu si am rugat-o sa-mi spuna adevarul. Ea insa ma ocoleste si nu vrea sa-mi spuna exact”, ne-a povestit Ilie. Barbatul a marturist ca nu vrea nimic altceva de la fosta sa iubita decat sa-i spuna adevarul despre copil.fara descriereIlie este un tip vesel, care se distreaza alaturi de colegii de la "Te vreau langa mine"

In prezentarea sa pentru emisiune, Ilie a spus ca este shaormar, ca vrea sa-si resfete iubita si ca pentru el nu conteaza aspectul fizic. “Pentru mine nu conteaza aspectul fizic, vreau o iubita care sa ma iubeasca asa cum sunt! Sunt un barbat romantic si fidel!"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate