Vedete

Cosmin Cernat, dezvaluiri din culisele EXATLON! Cum justifica el iesirile lui Giani Kirita

Cosmin Cenrat s-a intors din Republica Dominicana in Romania si a venit in platoul WOWBiz pentru a vorbi despre show-ul Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Cosmin Cernat, dezvaluiri din culisele EXATLON! Cum justifica el iesirile lui Giani Kirita icon photo
 
Cosmin Cernat s-a intors in Romania dupa si a venit in platoul WOWBiz pentru a povesti despre experienta Exatlon, despre ce le lipsea concurentilor si ce i-a determinat pe ei sa recurga la anumite gesturi. 
 
 
"Mancarea a contat in prima faza. Dar sa nu poti sa pui mana pe telefon (...) Problema lor acolo a fost. Constragerile toate i-au dus pe ei in niste puncte extrem de dificile. Din punctul meu de vedere, sunt multe sporturi care nu arata la televizor asa cum arata in realitate. Asa si la Exatlon. Mult din ce ei au muncit acolo poate nu a fost aratatat", a spus Cosmin Cernat despre faptul ca multi dintre concurenti au avut de multe ori iesiri nervoase si s-au certat cu adversarii sau cu coechipierii. 
 
"Eu am locuit intr-un loc civilizat avand tot ce ii trebuie unui om care face aceasta meserie", a spus Cosmin Cernat, care nu a fost nevoie sa stea in aceleasi conditii in care au stat concurentii Exatlon.  "Lipseste o alta componenta - socializarea. Multi avea o viata sociala activa. Te trezesti cu cineva pe care l-ai vazut poate de 3 ori in viata ta sau pe care nu il suporti", a mai spus el, justificand din nou comportamentele pe care fanii show-ului le-au blamat uneori.  
 
"Finalmente s-au schimbat in bine. Au fost si unii care au iesit mai repede si, cu cat experienta e mai mica, cu atat si schimbarea e mai mica", a spus prezentatorul Exatlon cand a fost intrebat despre diferentele pe care le-a observat la concurenti dupa iesirea din competitie. 
 
Intrebat despre iesirile lui Giani Kirita si despre conflictele pe care le-a avut cu ceilalti concurenti din Exatlon, prezentatorul a mentionat din nou ca toate acestea au venit pe fondul tuturor lipsurilor din competitie. "E acelasi om care in meciul cu Grecia si Turcia si-a dat viata. A venit medicul de trei ori la el. Omul a cazut fizic. A cazut lat! Pentru ce? Pentru o idee si pentru ca, el in momentul ala, reprezenta Romania", a spus Cosmin Cernat despre Giani Kirita si i-a 
 
"A incercat sa mascheze cine e ea. Nu a vrut sa lase pe nimeni din jurul ei sa vada cine e ea. Eu asta i-am spus: 'Imi pare rau ca nu ne-ai lasat pe toti sa vedem cine esti'", a spus Cosmin despre Anca, ca o justificare la agresivitatea verbala pe care o manifesta uneori in timpul competitiei.
 
Intrebat ce conteaza cel mai mult in Exatlon, Cosmin Cernat a spus ca este de parere ca partea psihica este mai importanta decat fizicul. 
 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune