Cosmin Cernat, fotografie inedită alături de Cătălin Măruță. Anunțul făcut de Cernat: "Mare bucurie pentru amândoi"

Cosmin Cernat s-a întors în România, după finala celui de-al treilea sezon Exatlon România

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Cosmin Cernat s-a întors în România, după finala celui de-al treilea sezon Exatlon România, filmat în Republica Dominicană.
Îndrăgitul prezentator de la Kanal D a profitat de ocazie și s-a revăzut cu prieteni mai vechi, iar printre aceștia s-a numărat și prezentatorul Cătălin Măruță.
Cei doi se cunosc de ani buni, încă de la începutul carierei lor în televiziune, în perioada în care lucrau la Televiziunea Română. Astfel că, întâlnindu-se la un eveniment, au profitat de ocazie și s-au fotografiat împreună, după mult timp în care nu s-au mai văzut.

"Am furat poza de la Cătălin Măruță. Ne-am reîntâlnit și am povestit despre anii în care am fost colegi la TVR. Mare bucurie pentru amândoi!", a scris Cosmin Cernat în dreptul imaginii.

Cosmin Cernat, detalii din culisele Exatlon. Ce nu s-a văzut la TV

Cosmin Cernat, la Teo Show. Prezentatorul Exatlon România a dat detalii din culisele emisiunii-fenomen de la Kanal D.

"Am stat în Republica Dominicană un an şi jumătate. Mi-a plăcut. Aş mai fi vrut. Am realizat că îmi place să trăiesc la ţară, nu la oraş. E frumos! M-am uitat ca prostu' la culori, la peisaje. E sărăcie multă. Te întorci în timp. Sunt oameni amărâţi, sunt copii care nu au văzut apă caldă. Dar sunt sănătoşi! Totul e frumos, mie mi-a plăcut. Mi-a plăcut mâncarea, mi-au plăcut oamenii. "Te ataşezi de concurenţi, e mai greu să te detaşezi. Eu stau cu ei acolo undeva la 6-7 ore pe zi, minim. Cu copiii mei nu stau atât. Îi vezi numai pe ei. Am fost cu familia acolo. Familia s-a simţit minunat. M-a ajutat mult, m-a şi necăjit din când în când. Dintre toţi, eu m-am adaptat cel mai greu.Mi-a fost greu să mă readaptez în agitaţie, nu o să mint. Nu suport!", a mai declarat prezentatorul Exatlon, Cosmin Cernat. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate