Vedete

Cosmin Cernat, prezentatorul “Exatlon”, unul dintre cei mai experimentati comentatori sportivi din lume! Show-ul "Exatlon", difuzat in aceasta seara, de la ora 20.00

Cosmin Cernat, prezentatorul reality-show-ului „Exatlon”, difuzat la Kanal D de sambata pana marti, de la ora 20:00, cunoscut datorita indelungatei cariere de comentator de emisiuni sportive, a trait o multime de experiente la competitiile la care a participat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Cosmin Cernat, prezentatorul “Exatlon”, unul dintre cei mai experimentati comentatori sportivi din lume! Show-ul "Exatlon", difuzat in aceasta seara, de la ora 20.00  icon photo

 

O amintire care ii aduce mereu zambetul pe buze este legata de Jocurile Olimpice de la Sydney, unde a comentat timp de opt ore.

“Obosit fiind, in loc sa zic ca e antrenata de sotul ei, Zsolt, am zis: "Gabi Szabo, casatorita cu sotul ei, Zsolt Gyongyossy, se pregateste de start> . Atunci i-am auzit in casca pe cei care coordonau transmisiunile: <Ia zi, Cosminele, cu cine e casatorita Gabi Szabo?", urmata de rasete puternice”, a rememorat acesta.


In duelurile care se dau pe campul de lupta la “Exatlon”, in indepartata Republica Dominicana, intre cele doua tabere, Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor, comentariile prezentatorului reality show-ului de la Kanal D dau greutate si dinamism fiecarei etape din concurs. Emotia transmisa telespectatorilor prin intermediul interventiilor lui Cosmin Cernat pe durata probelor la care sunt supusi cei douazeci de concurenti trece si dincolo de micul ecran, tinand cu sufletul la gura sute de mii de romani, in fiecare editie difuzata.

 

Cosmin Cernat, 22 de ani de televiziune


Cosmin Cernat a intrat in televiziune in 1996, fiind unul dintre jurnalistii sportivi cu vechime in presa. In primele sale luni intr-o redactie, cronometra timpul unei stiri dupa numarul de randuri pe care le citea.


Am si furat multa meserie! Am stat pe langa Soloc, Melinescu, Victor Ionescu. Unii nici macar nu stiu asta! Cornel Pumnea m-a ajuta enorm!  Tin minte si acum, cum Mircea Radu mi-a aratat cum se face un anumit nod la cravata care imi placea mie, pe care il vedeam la italieni. O sunam pe Coralia Meteleanu, o exceptionala profesoara de dictie, dupa fiecare jurnal, sa imi spuna daca am citit bine. Si tin minte si acum: Nu mai suna, ca e bine”, mai spune Cosmin Cernat.


Pe Cosmin Cernat il puteti urmari in reality show-ul “Exatlon”, difuzat la Kanal D, de sambata pana marti, de la ora 20.00.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune