Cosmina Pasarin se retrage din showbiz: "Lumea mondena de azi inseamna doar scandaluri sexuale. Adevaratii artisti din Romania nu sunt promovati"

Obosita si agasata de “jungla” mondena de pe plaiurile mioritice, Cosmina Pasarin a ajuns sa isi doreasca mai multa liniste.

Distribuie pe:

fara descriere

Pe frumoasa  Cosmina Pasarin o bate gandul sa intoarca spatele lumii mondene.

“In prezent ,concurenta intre televiziuni si tabloide este din ce in ce mai mare si din ce in ce mai dura .Toti se intrec in cifre de rating si in cifre de vanzari si de  aceea lucrurile au scapat de sub control. Lumea mondena de azi nu mai are nicio legatura cu cea din trecut. Inainte, nu se foloseau atat de des cuvintele: soc, bomba, scandal sau scandal sexual. Nu era atat de multa energie negativa si oamenii care aveau ceva de impartit parca nu erau atat de agresivi”, a povestit bruneta pentru ziarul "National".

“Se foloseste des cuvantul «vedeta» atunci cand nu e cazul, dar sunt convinsa ca publicul stie care sunt adevaratele vedete din Romania. Cei care merita din plin acest statut sunt sportivii romani care au adus in tara medalii olimpice si actorii  romani care se remarca din ce in ce mai des in diverse productii cinematografice  sau pe scenele teatrelor. Exista si artisti care fac muzica de calitate . De creatiile lor se bucura mai mult fanii din strainatate pentru ca aici  sunt considerati artisti de nisa. Acesti oameni muncesc mult, fac sacrificii. Daca s-ar vorbi si mai mult despre ei, ar fi minunat”, a marturist bruneta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate