Cosmina Păsărin şi Gina Pistol prezintă Romanian Music Awards 2014

După nu mai puţin de 11 ani, Romanian Music Awards adună din nou pe covorul roşu personalităţile esenţiale din industria muzicală autohtonă pentru un nou şir de concerte, premiere şi decernări. A 12-a ediţie a evenimentului are loc pe 12 septembrie în Piaţa Sfatului din Braşov şi este organizată de Music Channel şi UTV. Cu 350.000 voturi înregistrate până acum la cele 14 categorii, tensiunea începe să apară.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descrierePentru început, Music Channel se bucură de prezenţa Cosminei Păsărin şi a Ginei Pistol în calitate de prezentatoare ale evenimentului, dar nu separat, ca în anii trecuţi, ci alăturate într-un duo exploziv.

Cosmina ne transmite: ”Mă bucur că mi s-a oferit ocazia de a reveni pe scena celei mai longevive gale de premiere a artiştilor din industria muzicală românească. A mai rămas puţin timp, aşa că abia aştept să ne întâlnim pe 12 septembrie la Braşov! Despre colega cu care va garanta un show ca la carte, Cosmina ne spune: Eu şi Gina suntem prietene de ceva timp, dar nu am avut ocazia să facem echipă pe scenă, aşa că alăturarea este una inedită!

În primul rând mă bucur pentru c-o să am ocazia să revăd oameni dragi, din echipa Music Channel”, afirmă Gina. ”În al doilea rând îmi place să particip la evenimente de asemenea anvergură. Îmi place muzica, îmi place să fiu alături de un public primitor cu o energie super bună, care se bucură de Romanian Music Awards. Mă bucur foarte mult că am primit din nou ocazia de a fi alături de voi! Îmi place foarte mult Cosmina! Cu toate că nu ne suportam când eram mai mici, lucrurile s-au schimbat când ne-a venit mintea la cap. Acum ne înţelegem doar din priviri”, continuă Gina despre colega alături de care va prezenta evenimentul.fara descriere

Cosmina Păsărin a prezentat în 2011 alături de Puya, iar Gina Pistol a urcat pe scena RMA chiar anul trecut alături de Cornel Ilie.

Cel mai nominalizat muzician de anul acesta este Smiley, cu şapte categorii la care a fost propus, urmat de Andra, cu patru nominalizări. Intră acum şi votează preferaţii pe rma.1music.ro!

 

Biletele pentru Romanian Music Awards 2014 pot fi achiziţionate de la standurile din Piaţa Sfatului în ziua evenimentului şi costă 20 lei.

Vizionează teaserul aici

Vizitează site-ul Music Channel

Abonează-te paginii de Facebook Music Channel

 

Un eveniment sponorizat de BCR, ARCCA, Rimmel London, Digi Mobil, Belaqva Wellness & Spa

Parteneri: Kanal D | Radio 21 | Balkanika TV | Romania TV | RING | H!T | Itsy Bitsy | BRAVO | Kronwell

Susţinut de: Agerpres, TVR3 Craiova, 220.ro, VIVA, Tabu, Zile şi Nopţi, Nova TV, roevents.ro, urban.ro, bestmusic.ro, CITY AD, 121.ro, anyplace.ro, 9am.ro, boncafe.ro, garbo.ro, kudika.ro, iconcert.ro, mujer.ro, newsbv.ro, blogatu.ro, urbo.ro, romanticu.org, yuppy.ro, yabbmusic.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate