Costea a regizat "orgia" Crudutei cu sapte barbati in club! Toti "armasarii" erau prieteni cu fotbalistul, iar Nila a stiut in fiecare moment ce face fosta lui iubita

Aventura Danielei Crudu in club cu sapte „armasari” a facut mare valva zilele trecute prin presa.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereDaniela Crudu e obisnuita sa se dea in petec in clubDaniela Crudu s-a dat in petec intr-un din serile trecute intr-un club bucurestean, asa cum n-a mai facut-o de mult. Paparazzii au surprins-o pe bruneta in compania a sapte barbati care o sustineau la iesirea din local pentru ca aceasta sa nu-si piarda echilibrul. Apoi Cruduta a urcat intr-un taxi impreuna cu unul dintre ei si a plecat catre casa. Respectivul se numeste Catalin si este logodit cu Alina, o tanara din Valcea, careia i-a facut deja cadou de nunta un automobil de lux.

Ceea ce nu se stie este ca toata scena a fost pusa la cale de nimeni altul decat Mihai Costea. Toti cei sapte barbati cu care Cruduta s-a distrat sunt din Valcea si fac parte din cercul de cunoscuti ai fostului fotbalist.fara descriereCe a fost in capul lui Nila in momentul in care a incercat un ultim „test de fidelitate” pentru fosta lui iubita nu se stie, cert este ca fostul stelist l-a rugat pe un prieten sa-i faca cunostinta cu respectivul Catalin, pentru a vedea cum reactioneaza. Pusa pe distractie, Cruduta „a muscat-o” din prima si nici macar in momentul in care in jurul ei au aparut ceilalti sase prieteni, vedeta nu a dat semne ca s-ar fi speriat.

Culmea e ca in tot acest timp, Nila era informat prin telefon despre cum decurge seara. Acesta se afla cu niste prieteni intr-un club de manele si comenta cu acestia despre moravurile Danielei. Apoi, pentru a le arata celorlalti ca nu mai sufera deloc dupa Cruduta, Nila a inceput sa dea bani la lautari si sa-i faca acesteia dedicatii in bataie de joc.fara descriereCostea si Cruduta au fost impreuna trei aniFaptul ca imaginile au ajuns publice i-au picat ca o manusa lui Costea, care cu aceasta ocazie si-a luat revansa dupa momentul despartirii, in care Daniela l-a acuzat de infidelitate si au aparut fotografii cu el dezbracat, langa una dintre amante.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate