Costel Cășuneanu jr. a provocat un accident la Campionatul de Raliu din Târgu Mureș! Un spectator a fost rănit! Ce s-a întâmplat după aceea

Momente de panică la Campionatul de Raliu din Târgu Mureș, acolo unde celebrul Costel Cășuneanu Jr. a provocat un accident.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Costel Cășuneanu Jr. a pierdut controlul mașinii în timpul cursei și a făcut accident. Unul dintre garduri a ricoşat într-un spectator, rănindu-l pe acesta. Medicii i-au acordat imediat primul ajutor spectatorului, iar acesta se află în afara oricărui pericol.

În ciuda incidentului, Cășuneanu Jr. a reușit să câștige cursa, pe locul doi clasându-se un alt concurent celebru, Mihai Leu.

"Prima victorie la general la Super Rally, sunt foarte încântat. E un rezultat foarte bun și sper să o țin tot așa. Traseul, superb, atmosfera superbă, foarte mulți spectatori, foarte mulți fani. (…). Sper să rămân (n.r.: pe primul loc la general), o să încerc să rămân pe această poziție, cu toate că este destul de greu, având în vedere că mă bat cu mașini de peste 500 – 600 de cai, iar mașina mea are doar 260. Urmează Raliul Bacăului pe macadam”, a declarat Costel Cășuneanu Jr. după victoria din Târgu Mureș din cadrul Campionatului Național de Super Rally.

fara descriere

“Eu întotdeauna încerc așa…. să fiu și autocritic, dar chiar sunt foarte fericit. Cursa, ca și organizare, a ieșit foarte bine, este un public extraordinar aici, la Târgu Mureș, au fost mulți spectatori, organizarea a fost foarte bună. Bine, datorită echipei mele, iar eu, în mașina de curse, am reușit să merg de la manșă la manșă tot mai tare, m-am simțit – ca să zic așa – tot mai bine, tot mai sigur în mașină și de-asta am o foarte mare satisfacție. Am terminat pe locul doi, dar pe locul unu este prietenul meu, Costel Cășuneanu. Mă bucur mult pentru el, știu că e prima victorie în clasamentul general al lui și sperăm să câștige cât mai multe. (…)”, a declarat Mihai Leu, ocupantul locului 2 la Campionatul Național de Super Rally.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate