Costel Corduneanu forțează din nou ieșirea din închisoare! Interlopul are înfățișarea decisivă pe 15 iulie

Închis în Penitenciarul din Drobeta Turnu-Severin, Costel Corduneanu a făcut deja cerere de eliberare condiționată, care se va judeca la jumătatea acestei luni.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Închis în Penitenciarul din Drobeta Turnu-Severin, Costel Corduneanu a făcut deja cerere de eliberare condiționată, care se va judeca la jumătatea acestei luni. Din condamnarea de trei ani pe care o execută acum, Corduneanu a petrecut deja după gratii un an și trei luni de arest preventiv, în 2010, perioadă care urmează să se scadă din actuala pedeapsă, primită după ce a fost găsit vinovat de infracțiuni informatice. Fostul luptător plătise un hacker să îi spargă laptopul fostei soții, pe care o bănuia că face videochat. 

Citeste si: “Beleaua” Corduneanu a fost șmecher și în Italia! A închiriat un iaht pentru el și bombardierii săi! FOTO

Citeste si: Lovitură pentru clanul Corduneanu. Mezinul, condamnat la închisoare

Șeful clanului Cordunenilor a fost încarcerat la sfîrșitul lunii ianuarie 2020, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare, Costel solicitând deja o dată, fără succes, eliberarea condiționată. ”Respinge, ca nefondată, cererea de liberare condiţionată formulată de condamnatul Corduneanu Constantin, deţinut în Penitenciarul Drobeta Tr. Severin. Fixează termen pentru reînnoirea cererii sau formularea propunerii de liberare condiţionată, după data de 05.08.2020”, se arată în hotărârea judecătorilor de acum două luni. 

fara descriere

Și totuși, deși judecătorii au decis atunci ca interlopul să poată recurge iar la o cerere de eliberare condiționată doar după data de 5 august anul curent, Corduneanu a depus deja o cerere prin care solicită Tribunalului Mehedinți punerea sa în libertate! Judecătorii au fixat data de 15 iulie pentru prima înfățișare. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate