Costel Corduneanu, refuzat de statul român! Fosta legendă interlopă NU va primi sprijin financiar în procesul cu fosta nevastă! EXCLUSIV

Celebrul interlop Costel Corduneanu nu va beneficia de ajutorul statului pentru a-și acoperi taxele judiciare în procesul cu fosta lui soție.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Judecătorii ieșeni i-au respins lui Costel Corduneanu cererea de acordare a ajutorului public judiciar formulată în procesul de partaj pe care-l are cu fosta lui soție, Alina. Cei doi au divorțat în 2011, însă abia anul acesta, Corduneanu a cerut partajul.

Corduneanu și fosta soție își dispută un apartament în centrul Iașiului

Se pare că procesul de partaj dintre Costel Corduneanu și Alina Bogdan se referă la un apartament pe care cei doi l-au împărțit în timpul căsătoriei. Este vorba de un imobil de 100 mp situat într-o zonă bună a Iașiului și care apare în acte ca fiind proprietate comună, el fiind dobândit în timpul căsătoriei. Deși Alina este plecată de mulți ani din țară și, se pare, nu are pretenții la acel apartament, acesta nu poate intra în proprietatea exclusivă a soțului decât printr-o decizie de partaj. Doar că pentru un astfel de proces, Corduneanu trebuie să plătească o taxă de timbru proporțională cu valoarea bunului disputat în instanță. Corduneanu a explicat intanței că nu are venituri necesare pentru a acoperi taxa de timbru și a solicitat ajutor din partea statului român.

Magistrații, însă, i-au respins cererea.

Citeste si: ”Beleaua” Corduneanu, raiduri de noapte prin Centrul Iașului, în plin scenariu roșu! ”Ce să ne facă Poliția? Avem declarație, mergem la farmacie!”

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Ajutorul public judiciar se acordă atunci când venitul net pe cap de familie se situează fie sub 500 de lei (ajutorul poate ajunge la 100%) fie sub 800 de lei (50%).

De asemenea, el se mai poate acorda atunci când valoarea taxelor este una destul de mare, reclamantul dovedește că nu o poate acoperi iar în acest caz, costurile procesului sunt de natură să-i limiteze accesul efectiv la actul de justiție.

Citeste si: Legătura incredibilă dintre Andra și Diamantul Roz, soția interlopului ”Beleaua” Corduneanu! Lui Adrian i s-a pus rău ”pata” pe interpretă

Costel, condamnat că a umblat în laptopul actualei iubite

Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai puternici și influenți interlopi ai României din ultimele două decenii. Lider incontestabil al clanului Corduneanu din Iași, Costel a fost sportiv de performanță și a reprezentat România la două ediții ale Jocurilor Olimpice, la lupte libere.

După ultima vizită la închisoare, anul trecut, Costel Corduneanu a anunțat că renunță definitiv la activitatea infracțională și că vrea să-și scrie memoriile. Corduneanu a mărturisit că are probleme de sănătate care s-au agravat din cauza condițiilor din penitenciar. Ultima lui condamnare a venit după ce a angajat un hacker să-i spargă contul parteneri de viață, pe care o bănuia de infidelitate.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Trădare grea în lumea interlopă! Lucian Boncu, omul care a organizat primul congres al interlopilor din România, părăsit de locotenenți! Dezvăluiri exclusive

Costel Corduneanu a fost operat la inimă! Temutul interlop s-a îmbolnăvit și de coronavirus în penitenciar

Iubitul Innei, probleme cu ”Beleaua” Corduneanu!? Atac dur la colegul de trupă a lui Deliric: ”E o ... fără caracter”

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

DECLARAȚIE DE RĂZBOI lângă România: Conţine o ameninţare de a recurge la forţă!

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Bill și Melinda Gates sunt oficial divorțați! Surpriză: Melinda nu primește nici un dolar

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies