Costel Corduneanu s-a predat! Tot Clanul Corduneanu s-a adunat în fața secției de poliție

Costel Corduneanu s-a predat, astăzi, după ce a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

 Costel Corduneanu s-a predat! Tot Clanul Corduneanu s-a adunat în fața secției de poliție


In articol:

Agitație mare în fața Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Iași, după ce magistrații s-au pronunța în dosarul clanului Corduneanu.

Costel Corduneanu, liderul grupului, a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare, acesta a decis să se predea. Mascaţii au venit în zona pentru a preveni orice fel de incident.

Citeste si: O româncă, cadoul lui Ceaușescu pentru un președinte canibal. Cum arată astăzi femeia și cu ce se ocupă

Citeste si: O româncă din Portugalia își acuză soțul milionar de tentativă de omor: „Ştiam că trebuie să scap din mâinile lui, m-am luptat să...”

Citeste si: Război în lumea interlopă pornit de scandalul Abi-Alex Velea! Mircea Ursu, amenințări la adresa lui Corduneanu: ”Mă bag pentru Abi și te iau de urechi”

În fața IPJ Iași, s-au adunat mai mulți apropiați ai clanului interlop. Aceștia îl așteaptă pe Costel Corduneanu să vină să se predea, potrivit bzi.ro.

 Costel Corduneanu s-a predat! Tot Clanul Corduneanu s-a adunat în fața secției de poliție

Război în lumea interlopă pornit de scandalul Abi-Alex Velea! Mircea Ursu, amenințări la adresa lui Corduneanu: ”Mă bag pentru Abi și te iau de urechi”

Conflictul dintre Abi Talent și Alex Velea declanșează un conflict în toată regula în lumea interlopă.

Mircea Ursu, alias Bodyguardul lui Dumnezeu, intervine dur în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea. Luptătorul spune că îi va asigura personal protecția lui Abi Talent, după ce acesta a fost luat la ochi de Costel Corduneanu. Intervenția lui Ursu vine pe fondul unui conflict mai vechi pe care acesta îl are cu gruparea Cordunenilor, iar scandalul Abi-Velea pare mai degrabă un pretext pentru ca acesta să arunce cu alte jigniri și provocări către cel supranumit ”Ștefan cel Mare”.

”Văd că a intervenit Costel Corduneanu să-l certe pe Abi, pe copilul ăla. Când se ceartă doi cântăreți, că Abi Talent e un copil, o ”fetiță”, a intervenit Costel Corduneanu care aici are autoritate, nu? Ai interevnit să-l iei de urechi pe copilul ăla. Nici acolo n-ai autoritate, mă, că mă bag eu pentru ăsta și te iau eu de urechi pe tine, să-ți scad eu gradele alea. A intervenit între ”femei”, ca să spun așa. Păi da, când se ceartă două femei intervine și a treia femeie, ”femeia șefă”. Nici aici n-ai autoritate, păsărico! Măcar fă-te lăutar, fă-te dansator, poate aici îți găsești talentul și vei fi apreciat. Poate o să-l depășești într-o zi pe Abi Talent și acolo să-l bați”

Declarația vine la câteva zile după ce Costel Corduneanu l-a pus la respect pe Abi. ”A, văzut știrea cum tu, un gunoi, să vprbești așa despre Alex Velea, un cântăreț talentat și apreciat... gura mică”, a scris Corduneanu pe contul lui de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate