Paparazzi

Costi Ioniţă a găsit ”o fată faină” şi a scos-o la film! Interpretul spune însă că n-are timp pentru iubire VIDEO EXCLUSIV

Costi Ioniţă nu are timp de iubite, dar de Crăciun a făcut o excepţie.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Costi Ioniţă este recunoscut ca un burlac convins, mai preocupat să cucerească topuri decât să admire tocuri. Azi în State, mâine în Jamaica şi tot aşa; Costi Ioniţă a preferat totuşi să-şi facă sărbătorile în ţară. Iar cum masa de Crăciun nu mai e de mult o provocare pentru el, cântăreţul fiind vegetarian convins, Ioniţă a preferat să meargă la un film în compania unei blonde spectaculoase. ”O fată faină”, cum ar zice Costi Ioniţă.

Imaginile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro sunt unele rare, tocmai pentru că Ioniţă este văzut rar alături de o posibilă iubită. Şi asta pentru că interpretul evită să se complice din punct de vedere sentimental.

”Viaţa mea sentimentală... Sunt cu zâmbetul pe buze. Nu sunt într-o relaţie. Depinde ce înseamnă relaţie, dacă vorbim de lucruri oficiale. Nu există momentan nimeni. Nu am timp de o relaţie. Atunci când ieşi cu o fată trebuie să-i acorzi atenţie. Vreau o fată faină. Nu cred că contează originea, culoarea părului sau a pielii, ci trebuie să existe acea compatibilitate şi atunci se încheagă lucrurile. Eu nu caut nimic la femei, eu văd, dacă aş căuta nu aş găsi. E important să fii un atent observator şi aşa atragi numai lucrurile de care ai nevoie”, spunea Costi Ioniţă cu câteva luni în urmă.

Galerie foto  Urmatorul articol