Costi Ionita o aduce din nou pe Kat DeLuna in Romania! “Vom filma un videoclip impreuna”

Costi Ionita are un succes enorm peste hotare, el avand mai multe concerte in strainatate decat in tara. Solistul a cunoscut multi artisti internationali si chiar a si compus piese pentru o parte din ei, cucerind astfel foarte multi fani. Acum, Costi le pregateste o surpriza admiratorilor sai: va filma un videoclip cu solista Kat DeLuna pentru piesa “Always on my mind”.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereArtista de orgine dominicana, Kat DeLuna, va veni pentru a doua oara in Bucuresti! Solista va filma, la inceputul saptamanii viitoare, videoclipul piesei compuse de Costi, "Always on my mind". Melodia este un featuring intre cei doi, iar Costi spera ca va fi hit. “Pe 28 va fi filmarea videoclipului cu Kat DeLuna. Detalii nu dau pentru ca vreau sa fie surpriza”, a declarat solistul pentru WOWbiz.ro.

fara descriereCosti Ionita nu se afla la prima colaborare de acest gen, el compunand pentru Shaggy piesa “Dame”, de pe albumul "Summer in Kingstone", nominalizat la premiile Grammy in luna ianuarie 2012. Melodia “Dame” a fost chiar interpretata live de catre Shaggy si Kat DeLuna in cadrul show-ului "Tonight Show with Jay Lano" din Los Angeles, acolo unde a fost prezent si Costi Ionita. Acela a fost momentul in care Costi s-a decis sa compuna o piesa pentru Kat DeLuna. La scurt timp dupa discutie, producatorul roman a si inregistrat cu ea piesa in studioul din Los Angeles.

Kat DeLuna va poposi pe taramuri romanesti cateva zile, caci are si o serie de concerte de sustinut.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate