Costi Ioniță s-a dezlănțuit cu o mulatră sexy, după ieșirea de la Survivor! Atingeri senzuale pe ringul de dans, în Republica Dominicană

Costi Ioniță a ieșit de la Survivor și a ”năvălit” pe frumusețile locale.

Costi Ioniță, Republica Dominicană
Autor: Radu Constantin

In articol:

Costi Ioniță a terminat cu meditația și detoxifierea de la Survivor România 2021, concurs pe care l-a părăsit la cel mai recent Consiliu. Faimosul profită la maxim de ultimele zile petrecute în Republica Dominicană și petrece așa cum n-a făcut-o niciodată.

Costi Ioniță a renunțat la meditație pentru o noapte și s-a distrat cu o localnică

Săptămânile petrecute în junglă l-au făcut pe Costi Ioniță să renunțe la viața de ascet și să ia în piept toate plăcerile vieții.

 

Costi Ioniță, Republica Dominicană
Costi s-a ”împrietenit” cu o dominicancă sexy

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Așa că primul lucru pe care Costi l-a făcut după ce a părăsit competiția Survivor România 2021 a fost să meargă într-un club local, acolo unde s-a distrat alături de o tânără de culoare, extrem de atrăgătoare. Pe Internet au apărut imagini în care faimosul dansează cu bruneta așa cum nu a mai făcut-o niciodată, cel puțin nu în mod public. Nu au lipsit atingerile senzuale pe ringul de dans între cei doi, spectacolul oferit fiind unul total.

Costi Ioniță, Republica Dominicană
Mulatra lui Costi feste foarte atrăgătoare

Costi Ioniță a fost eliminat de la Survivor România 2021 în urma voturilor telespectatorilor, după ce o parte din colegii lui l-au nominalizat la eliminare. Costi nu a avut un pacurs extraordinar pe traseu și nu a reușit să se integreze prea bine în echipa Faimoșilor, mai ales că între el și colegi exista o diferență destul de importantă de vârstă. Pe de altă parte, Costi nu a intrat în conflicte, și-a sprijinit echipa și nu a intrat în conflict cu nimeni.

Totuși, stilul lui de viață i-a intrigat pe colegi, care spuneau că acesta se trezește la prima oră a dimineții să mediteze cu capul în jos, semi-dezbrăcat.

Citeste si: Costi Ioniță, prima apariție după ce a fost eliminat de la Survivor România 2021: „E o experiență dură, nu e pentru oricine”

Costi a adus 3 puncte Faimoșilor

Costi Ioniță este vegan, așa că nu a fost afectat prea tare de lipsa alimentelor.

El a spus că s-a regăsit în mijlocul naturii și că nu s-a atașat atât de tare de joc încât să sufere foarte mult că a fost eliminat din competiție. Costi Ioniță a adus în total 3 puncte pentru echipa Faimoșilor.

Citeste si: Amna a ajuns acasă, după eliminarea de la Survivor. De ce a plecat, de fapt, din competiție: „E cazul să...”

Survivor Romnia 2021 sezonul 2 poate fi urmărit în fiecare seară, de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jador, mesaj emoționant pentru fosta lui iubită, Georgiana. Faimosul de la Survivor a dat cărțile pe față: ”Ea era familia mea”

„Survivor Romania” a pozitionat Kanal D pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate

Alexandra Stan, succes răsunător după participarea la Survivor România 2021. Faimoasa a dat lovitura

Lora vorbește despre bătătile primite de la Dan Badea: „Stăteam înghesuită şi am plâns”

Bill Gates cutremură întreaga omenire! Va fi incredibilă! Ce plănuiește miliardarul

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Bill Gates, adevărul despre Bitcoin. De ce nu investește și miliardarul în moneda virtuală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies