Costin Mărculescu a murit sărac și plin de datorii! Fusese executat silit de bancă

Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul său de la etajul 8 al unui bloc din București, în care locuia alături de un câine.

Autor: C.L.

In articol:

Costin Mărculescu avea probleme financiare- în toamna anului trecut fusese executat silit de bancă. Apropiații știau că actorul Costin Mărculescu avea o situatie delicata, făcea reclamă unor restaurante pentru o masă caldă și avea mulți prieteni care-l ajutau.

Costin Mărculescu fusese în toamna anului trecut executat și de o bancă, unde făcuse în 2016 un credit.

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Citeste si: Costin Mărculescu și-a presimțit moartea! Detaliul care a ieșit la iveală pe pagina lui de Facebook: „Ai scris odată că vei pleca la stele!”

Costin Mărculescu nu a scăpat de executarea silită pe care a solicitat-o banca la care actorul a făcut un credit în 2016. Deși exista o hotărâre definitivă a Instanței privind executarea din 2017, abia în vara lui 2019 aceasta a fost și pusă în practică. În Decizia Judecătoriei, din iunie 2019 scria:  “Admite cererea. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu. Fără cale de atac. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 25.06.2019”. Iar suma pentru care Costin Mărculescu fusese executat era una nu foarte mare, mai exact 6619,47 de lei, la care acum se adăugau și dobânzile și penalitățile.

Citeste si: Cauza probabilă a morții lui Costin Mărculescu: Infarctul! Mara Bănică: ”Avea probleme cardiace”

Costin Mărculescu avusese mai multe procese în ultimii ani

Nu era singurul proces de executare pe care îl avusese Costin Mărculescu în ultimii ani. Costin Mărculescu a mai fost implicat într-un proces. Presa a relatat că Mărculescu s-a trezit cu o citaţie la un proces   în care creditorii au solicitat validarea popririi la locul de muncă. 

Creditorii au deschis procesul după ce au transmis mai multe somaţii la "Compania Artistică Costin Mărculescu SRL", iar societatea nu a oferit nici un răspuns. Prin urmare, banca i-a deschis un nou proces lui Mărculescu, pentru a-i putea lua o treime din veniturile încasate în calitate de administrator al firmei. Numai că, în ultima perioadă, Costin Mărculescu nu mai avea activitate. Se concentrase pe apariția cărții sale biografice.

Citeste si: Costin Mărculescu a fost găsit mort. Primele imagini de la locul tragediei

Era o carte de care Costin Mărculescu era tare mândru, era gata, numai că amânase din diverse motive lansarea. Cartea lui Mărculescu se numește "Bombă cu fitil aprins", având descrierea "Carte incendiară autobiografică", iar de câte ori vorbea despre aceasta, Costin Mărulescu spunea că dezvăluirile lui vor face  valuri în showbiz.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiul lui Bănică Jr, prins în acțiune! Și-a dat întâlnire cu o brunețică simpatică la mall! Puștiul are stofă de cuceritor, precum tatăl lui! Imagini PAPARAZZI

Cristina Țopescu a vrut să plece din România, în urmă cu 2 ani și jumătate! Vedeta și-a căutat un job în Italia dar s-a răzgândit în ultimul moment

Ce spune Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei: "Încercăm amândoi"

Lidia Buble reacționează, după ce Răzvan a vorbit despre despărțirea lor

Toți românii care iau aceste medicamente sunt vizați. Ce se întâmplă de săptămâna viitoare

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies