Costin Mărculescu l-a acuzat pe Ştefan Bănică Jr că şi-a îngropat tatăl alături de familie şi nu la Cimitirul Bellu! Vezi cum arată locul de veci în care odihnesc tatăl, fratele, unchiul şi bunicii lui Ştefan!

Ştefan Bănică Jr şi-a îngropat tatăl alături de familie, la cimitirul Reînvierea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Ştefan Bănică Jr şi-a îngropat tatăl alături de familie şi nu la cimitirul Bellu, pe Aleea Artiştilor. Costin Mărculescu l-a acuzat pe Ştefan, într-o postare legată de decesul Tamarei Buciuceanu, care a murit marţi, la 90 de ani. Cei trei au colaborat acum 30 de ani în filmul Liceeenii, în care Buciuceanu şi Bănică au avut roluri principale, în timp ce Mărculescu a avut un rol secundar. (vezi cum a plâns Bănică pe scenă după Tamara Buciuceanu)

Citeste si: Câţi bani câştiga Tamara Buciuceanu! Marea actriţă încasa de 15 ani indemnizaţie de merit!

Citeste si: Doamna Isoscel, discretă până în ultima clipă! Ce dramă ascundea marea actriță Tamara Buciuceanu

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Scrisoarea înduioșătoare a lui Fuego la moartea Tamarei Buciuceanu: ” V-ați pus priceperea și sufletul pe scenă”

Ştefan Bănică Jr şi-a îngropat tatăl alături de familie: "E la grămadă pe o cruce cu alții" 

“Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea.....”, a scris Mărculescu.

Ştefan Bănică Jr şi-a îngropat tatăl alături de familie. Marele actor Ştefan Bănică a murit în 1995 

Marele actor Ştefan Bănică a murit în 1995, la 62 de ani, şi a fost îngropat la Cimirul Reînvierea, acolo unde familia Bănică avea un loc de veci. Pe monumentul funerar sunt 5 fotografii cu membrii decedaţi ai familiei: Ştefan Bănică, părinţii acestuia, Leonora şi Drăgan, fratele său, Nicolae, dar şi fiul său, Alexandru. Acesta din urmă a murit la doar 25 de ani, în 2001, ca urmare a unui tragic accident rutier. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate