Costin Mărculescu, moarte suspectă: cine avea interes ca actorul să dispară? Se anunțau dezvăluiri despre cele mai influente personaje din România

Costin Mărculescu pregătea o carte care urma să cutremure showbizul românesc dar și lumea afacerilor. Ar putea exista o legătură între acest lucru și moartea lui fulgerătoare, la doar 50 de ani?

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Costin Mărculescu pregătea o carte care urma să cutremure showbizul românesc dar și lumea afacerilor. Ar putea exista o legătură între acest lucru și moartea lui fulgerătoare, la doar 50 de ani?


In articol:

Costin Mărculescu anunța încă de anul trecut că pregătește o carte intitulată ”Bombă cu fitil aprins”, în care urma să facă dezvăluiri incomode pentru personaje cunoscute din lumea vedetelor, a afacerilor sau chiar din sport. Actorul stabilise chiar o dată a apariției volumului, închiriase o sală și făcuse invitațiile pentru eveniment. Fără nici o explicație, lansarea n-a mai avut loc.

Ulterior, Costin Mărculescu a mai vorbit despre cartea lui, însă în ultima perioadă n-a mai pomenit nimic, asta deși lăsase să se înțeleagă că volumul este deja tipărit. Acesta ar conține ”secrete murdare” din viața personalităților iar puținii apropiați care au văzut manuscrisul spun că dezvăluirile sunt de-a dreptul explozive!

Costin Mărculescu, moarte suspectă? Cartea anunța dezvăluiri uluitoare

Ar putea exista vreo legătură între dezvăluirile din cartea lui Costin Mărculescu și moartea și așa destul de suspectă a actorului? Greu de spus. Momentan, din declarațiile autorităților și din informațiile neoficiale, moartea lui Costin Mărculescu pare să fie mai degrabă una ”naturală”, provocată mai degrabă de un stop-cardiac. Vă reamintim că actorul Costin Mărculescu a fost găsit miercuri seara mort în cada din apartamentul lui. Era îmbrăcat.

Avea cineva interes ca actorul Costin Mărculescu să dispară? Poate vreun protagonist deranjat de ce urma să apară în cartea acestuia? E puțin probabil ca cineva să fi mers până acolo încât să se gândească la dispariția fizică a lui Costin Mărculescu, asta în ciuda faptului că mulți nu s-ar fi simțit deloc bine la apariția dezvăluirilor legate de ei.

Citeste si: Revine „pandemia muzicală”. Vulpița nu se dă dusă - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Primele imagini cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu! Actorul a fost descoperit in stare avansată de putrefacție în baie

Citeste si: Câți bani câștiga, cu adevărat, Costin Mărculescu! Ultimii ani au fost de coșmar: "Toată lumea s-a folosit de mine!"

Citeste si: Şocant! Cum a fost găsit de fapt Costin Mărculescu mort în casă

Citeste si: Şocant! Cum a fost găsit de fapt Costin Mărculescu mort în casă

Costin Mărculescu, moarte suspectă? Poliția: ”Efectuăm cercetări”

Conform unui comunicat al Poliției, trupul lui Costin Mărculescu a fost descoperit miercuri seara, în urma unui apel la 112.

„În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări.

Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat.

Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.

Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, se arată în comunicatul anchetatorilor.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Ungurii dau lovitura DIRECT în Ardeal! Anunțul făcut chiar înainte de alegerile parlamentare

Impresionant! Draga Olteanu Matei, scrisoare de adio pentru români, descoperită după moartea sa: Mesajul viral artistei

Costin Mărculescu avea un comportament bizar înainte să moară. Ce voia să transmită, de fapt, actorul: „Vând gratis...”

Ce spunea Costin Mărculescu la înmormântarea lui Cornel Galeș! Șocant cum și-a descris chiar el momentul morții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies