Costin Mărculescu ”și-a tunat” la maxim soția! Ella și-a luat silicoanele și a plecat! Supărat, actorul ”a uitat” să le mai plătească

Costin Mărculescu a iubit o femeie, i-a pus silicoane, a dus-o la altar, după care aceasta l-a părăsit.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Costin Mărculescu a fost căsătorit o singură dată, cu Ella, o tânără din Alexandria, pe care actorul ”a tunat-o” la maxim înainte de nuntă. Actorul a avut și de această dată un ghinion teribil, Ella l-a părăsit după nuntă iar în prezent un alt bărbat se bucură de formele frumoasei femei.

Despărțirea dintre Ela și Costin Mărculescu, de acum 5 ani, a fost una cu scandal. Și deși în România se poartă ca după despărțire, bărbații să-și ia înapoi toate cadourile scumpe făcute femeilor, Mărculescu n-a putut face același lucru cu silicoanele Ellei. Dar nici tânăra nu s-a bucurat prea mult de ele.

Costin Mărculescu și-a tunat soția! Ella a avut probleme cu silicoanele

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Astfel, la câteva luni după implant și după despărțire, fosta soție a lui Costin Mărculescu a început să simtă dureri. Deloc surprinzător, în condițiile în care aceasta își alesese o pereche uriașă de sâni. Totuși, durerile au continuat, iar în cele din urmă, Ella a ajuns în cele din urmă să-l acuze pe medicul care i-a făcut implantul că i l-a greșit. Fosta doamnă Mărculescu spunea atunci că sânii i s-au deplasat și nu mai stau în poziția normală, plus că are dureri teribile.

Toată povestea s-a întors cumva tot la Costin Mărculescu, despre care s-a aflat că nici măcar nu achitase costurile silicoanelor. Acesta a refuzat însă să mai facă acest lucru, mai ales că nu a mai apucat să se bucure prea mult de ele și de posesoarea lor.

Citeste si: Primele imagini cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu! Actorul a fost descoperit in stare avansată de putrefacție în baie

Citeste si: Răsturnare de situație! Ce au găsit specialiștii de la INML pe trupul lui Costin Mărculescu

Citeste si: Câți bani câștiga, cu adevărat, Costin Mărculescu! Ultimii ani au fost de coșmar: "Toată lumea s-a folosit de mine!"

Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul său, miercuri seara. Cauzele decesului nu sunt foarte clare însă se bănuiește că acesta a făcut un stop cardiac. Actorul avea doar 50 de ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Costin Mărculescu a simțit că se stinge! Avem dovada! Ce i-a scris prietenului său luni, înainte de a închide ochii pentru totdeauna! ”Mooooor!” EXCLUSIV

Costin Marculescu sotie. Actorul si Ella Nae au divortat cu scandal

Horoscop Minerva. Surprize pe toate planurile. O zodie primește tot ce aștepta de multă vreme

Ce se va întâmpla cu câinele lui Costin Mărculescu? De ce va fi eutanasiat dacă nu se implică unul dintre prietenii lui

Ce spunea Costin Mărculescu la înmormântarea lui Cornel Galeș! Șocant cum și-a descris chiar el momentul morții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies