Costin Mărculescu ”și-a tunat” la maxim soția! Ella și-a luat silicoanele și a plecat! Supărat, actorul ”a uitat” să le mai plătească

Costin Mărculescu a iubit o femeie, i-a pus silicoane, a dus-o la altar, după care aceasta l-a părăsit.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Costin Mărculescu a fost căsătorit o singură dată, cu Ella, o tânără din Alexandria, pe care actorul ”a tunat-o” la maxim înainte de nuntă. Actorul a avut și de această dată un ghinion teribil, Ella l-a părăsit după nuntă iar în prezent un alt bărbat se bucură de formele frumoasei femei.

fara descriere

Despărțirea dintre Ela și Costin Mărculescu, de acum 5 ani, a fost una cu scandal. Și deși în România se poartă ca după despărțire, bărbații să-și ia înapoi toate cadourile scumpe făcute femeilor, Mărculescu n-a putut face același lucru cu silicoanele Ellei. Dar nici tânăra nu s-a bucurat prea mult de ele.

Costin Mărculescu și-a tunat soția! Ella a avut probleme cu silicoanele

fara descriere

Astfel, la câteva luni după implant și după despărțire, fosta soție a lui Costin Mărculescu a început să simtă dureri. Deloc surprinzător, în condițiile în care aceasta își alesese o pereche uriașă de sâni. Totuși, durerile au continuat, iar în cele din urmă, Ella a ajuns în cele din urmă să-l acuze pe medicul care i-a făcut implantul că i l-a greșit. Fosta doamnă Mărculescu spunea atunci că sânii i s-au deplasat și nu mai stau în poziția normală, plus că are dureri teribile.

fara descriere

Toată povestea s-a întors cumva tot la Costin Mărculescu, despre care s-a aflat că nici măcar nu achitase costurile silicoanelor. Acesta a refuzat însă să mai facă acest lucru, mai ales că nu a mai apucat să se bucure prea mult de ele și de posesoarea lor.

Citeste si: Primele imagini cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu! Actorul a fost descoperit in stare avansată de putrefacție în baie

Citeste si: Răsturnare de situație! Ce au găsit specialiștii de la INML pe trupul lui Costin Mărculescu

Citeste si: Câți bani câștiga, cu adevărat, Costin Mărculescu! Ultimii ani au fost de coșmar: "Toată lumea s-a folosit de mine!"

Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul său, miercuri seara. Cauzele decesului nu sunt foarte clare însă se bănuiește că acesta a făcut un stop cardiac. Actorul avea doar 50 de ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate