Costin Mărculescu și fosta lui asociată, urmăriți de același blestem? ”Am găsit cărbuni și foc la ușă”

Carmen Pleșea, fosta asociată a lui Costin Mărculescu, s-a confruntat cu o adevărată dramă în ultimii zece ani, după ce s-a certat cu celebrul actor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Carmen Pleșea era, în urmă cu 10 ani, nelipsită din tabloide și de la emisiunile mondene. Fosta asociată a lui Costin Mărculescu la școala de modele pe care acesta a înființat-o la sfârșitul anilor ’90, Pleșea a devenit cunoscută sub numele de ”îmblânzitoarea de șerpi”, asta datorită faptului că avea un piton cu care apărea la evenimentele mondene.

Ei bine, între Carmen și Costin lucrurile s-au stricat în urmă cu un deceniu și au culminat cu o bătaie încasată de actor în scara blocului, atunci când acesta a reclamat că fosta lui asociată a plătit doi indivizi să-l agreseze. De atunci a început decăderea atât pentru Costin Mărculescu cât și pentru Carmen Pleșea, femeia preferând să apară tot mai des în prim-plan.

Costin Mărculescu și Carmen Pleșea, urmăriți de blestem? Nici vrăjitoarele n-au putut să desfacă ”magia”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Un alt motiv pentru care Carmen a ales să se retragă a fost legat de tragediile din viața ei. Inițial i-a murit șarpele, la care aceasta ținea enorm. Apoi, Carmen și-a pierdut ambii părinți, în ceea ce Pleșea susține că au fost ”greșeli ale sistemului sanitar românesc”.

În urmă cu 10 ani, Carmen Pleșea era convinsă că e urmărită de un blestem. Ea spunea că a găsit lucruri suspecte la ușa locuinței ei și că a fost la o vrăjitoare care i-a confirmat că este vorba de magie neagră.

Citeste si: Primele imagini cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu! Actorul a fost descoperit in stare avansată de putrefacție în baie

Citeste si: Răsturnare de situație! Ce au găsit specialiștii de la INML pe trupul lui Costin Mărculescu

Citeste si: Câți bani câștiga, cu adevărat, Costin Mărculescu! Ultimii ani au fost de coșmar: "Toată lumea s-a folosit de mine!"

Costin Mărculescu și Carmen Pleșea fosta asociată urmăriți de blestem? ”Mi s-au legat cununiile”

”Acum ceva timp am găsit cărbuni și foc, dar și excremente umane la ușă. Cred că numai niște bolnavi psihic sau cineva care m-a blestemat a putut face așa ceva. (...) Mi-a zis (vărjitoarea la care a fost, n.r.) că nu mă voi mărita niciodată. Mi s-a mai spus că cineva mi-a legat cununiile”, spunea Carmen Pleșea în 2010.

Costin Mărculescu a avut și el o singură tentativă de a se căsători, în 2015, cu frumoasa Ella. Mariajul lor a durat doar câteva luni, Actorul a fost găsit mort în apartamentul lui, miercuri seara, după ce vecinii au sunat la 112.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Costin Marculescu sotie. Actorul si Ella Nae au divortat cu scandal

Costin Mărculescu avea un comportament bizar înainte să moară. Ce voia să transmită, de fapt, actorul: „Vând gratis...”

Horoscop egiptean cu Mihai Voropchievici. Cel mai complet horoscop: previziuni inedite în funcție de ziua în care te-ai născut

Fiul secret al lui Costin Mărculescu! A aflat de existența lui abia după 5 ani

Costin Marculescu a murit! Cauza oficială a mortii a fost anuntata

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies